Jason Momoa, starul din „Aquaman", ar putea juca în „Dune"

Jason Momoa, starul din Aquaman , ar putea juca în Dune
Citeste mai mult despre: Jason Momoa, Aquaman, dune,
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 Februarie 2019
Data actualizare: 18 Februarie 2019
Momoa e în negocieri pentru a se alătura distribuţiei noii versiuni a filmului "Dune", regizat de Denis Villeneuve, potrivit Variety.

Dacă negocierile se vor încheia cu rezultatul scontat, actorul se va alătura unei distribuţii care îi include pe Timothee Chalamet, Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Josh Brolin, Oscar Isaac şi Zendaya.

Momoa ar urma să îl interpreteze pe Duncan Idaho, un maestru al sabiei din casa Atreides, care este mâna dreaptă a tatălui lui Chalamet, interpretat de Oscar Isaac. 

"Dune", considerat un clasic literar ştiinţifico-fantastic, spune povestea unei familii nobile decăzute care încearcă să controleze o planetă numită Arrakis.

Momoa va fi prins și cu alte proiecte anul acesta, de vreme ce Warner Bros. a anunțat că pregăteşte și continuarea lungmetrajului „Aquaman”. 

Warner Bros. a mai anunţat şi un spin-off „Aquaman” - care va fi centrat pe personajul negativ Trench. 

În lungmetrajul „Aquaman" Trench e un soi de creatură-amfibian care îi atacă pe Aquaman și pe iubita acestuia, Mera. Ca fapt divers, creaturile Trench fac parte și ele din universul Atlantis, însă, în urma unor evenimente nu foarte clare, au involuat în monștri.

Creaturile Trench au fost introdus în universul „Aquaman” în anul 2011, atunci când DC și-a reorganizat linia editorială. 

Warner Bros. a apelat la Noah Gardner şi Aidan Fitzgerald pentru a scrie scenariul noului film, care se va numi, potrivit unor informații din interiorul companiei de producție, „The Trench”. 

Regizori vor fi James Wan şi Peter Safran, iar lungmetrajul se pare că va avea un buget mult mai mic decât cele care le sunt rezervate de obicei filmelor cu supereroi produse de DC.

Distribuția va fi tot cea din „Aquaman”.

„Aquaman", încasări-record

Filmul „Aquaman" a avut premiera în cinematografele din România în 21 decembrie și a generat încasări de 1,1 miliarde de dolari la nivel global.

Scenariul lungmetrajului a purtat semnătura lui David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall și i-a avut pe partea de producție pe Peter Safran şi Rob Cowan.

Din distribuție au mai făcut parte Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lungren şi Nicole Kidman.

Vezi și:

  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies