Jason Momoa, despre perioada în care era falit: „Muream de foame după Game Of Thrones“

Jason Momoa, despre perioada în care era falit: Muream de foame după Game Of Thrones
Citeste mai mult despre: Jason Momoa, datorii, Game of Thrones,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 Noiembrie 2020
Data actualizare: 11 Noiembrie 2020
Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood și primește milioane bune de euro pentru un rol. Viața lui Jason Momoa nu a fost însă numai lapte și miere, iar actorul a recunoscut recent că a avut perioade când a fost înglodat în datorii. 

Actorul de 41 de ani a dezvăluit că nu avea ce să pună pe masă copiilor, după ce personajul său din “Game of Thrones” a fost ucis. Din păcate, Momoa nu a gustat din succesul serialului, pentru că a părăsit proiectul înainte ca acestă să devină un fenonem în întreaga lume. Timp de doi, actorul nu a mai primit niciun rol și s-a afundat în datorii. Jason Momoa a interpretat rolul lui Drogo, timp de zece episoade, în Game of Thrones.

“Muream de foame după Game of Thrones. Nu găseam nimic de lucru. Este foarte greu când ai copii și ești plin de datorii”, a mărturisit actorul într-un interviu pentru InStyle. În cele din urmă, actorului i s-a făcut dreptate, obținând un rol important în “Liga Dreptății”, apoi a urmat rolul “Aquaman” care l-a și îmbogățit peste noapte. 

Jason Momoa este căsătorit cu actrița Lisa Bonet (foto: Getty Images)

Jason Momoa și actrița Lisa Bonet au făcut nunta în 2017, după 13 ani de relație. Actorii au împreună doi copii: Nakoa (11 ani) și Lola (13 ani).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 28: Ce are Șurubel cu Anna Lesko?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!