Jason Momoa, în ipostaze jenante la 3 dimineața, după o petrecere. Cum l-au surprins paparazzii

Jason Momoa, în ipostaze jenante la 3 dimineața, după o petrecere. Cum l-au surprins paparazzii
Citeste mai mult despre: Jason Momoa,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 11 Noiembrie 2021
Data actualizare: 11 Noiembrie 2021
Se spune despre Jason Momoa că este “cel mai sexy bărbat din lume”, deși, de curând, titlul i-a fost dat, oficial, de către revista People actorului Paul Rudd. Însă, în cele mai noi imagini, “Aquaman” e departe de statutul său de sex symbol.

Momoa a încercat să se “strecoare” nevăzut la premiera filmului House of Gucci, de la Londra, într-o ținută care nu se pretează pentru covorul roșu. Paparazzii totuși l-au recunoscut imediat și l-au fotografiat. Îmbrăcat într-un pulover tricotat și în niște pantaloni sifonați, Momoa a încercat să se ferească de obiectivele aparatelor foto.

Sursa foto: Getty Images

Însă nici la petrecerea de după premieră lucrurile nu au stat prea grozav pentru actor. Deși s-a îmbrăcat mult mai bine, Momoa a “petrecut” un pic cam mult, iar la final a ieșit de la party mai “șifonat” decât pantalonii lui de la premieră. 

Mare consumator de alcool, Jason Momoa nu pare că s-ar fi abținut nici de data asta. Papaparzzii l-au fotografiat la plecare, în jur de 3 dimineața, iar acesta s-a dat în spectacol în fața lor. A încercat să se urce pe un prieten al său și a scos limba ostentativ, în vreme ce amicul lui era vizibil jenat.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Mai mult, se pare că l-au “bătut” și pantofii de catifea, pe care i-a distrus călcând pe ei.

Probabil soția lui nu va fi prea încântată când va vedea imaginile care au “împânzit” internetul…

Vezi imaginile in galeria foto de mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies