Jean-Claude Van Damme dezminte pe Facebook ca a suferit un preinfarct!

Jean-Claude Van Damme dezminte pe Facebook ca a suferit un preinfarct!
Data publicarii: 21 Octombrie 2010
Data actualizare: 21 Octombrie 2010
Actorul de origine belgiana Jean-Claude Van Damme, care a implinit 50 de ani, luni, 18 octombrie, dezminte pe pagina lui de Facebook stirile care au facut inconjurul lumi conform carora ar fi suferit un preinfarct la o zi dupa implinirea unei jumatati de veac.

Incepand de marti, 19 octombrie, au aparut numeroase stiri care relatau ca Jean-Claude Van Damme a suferit un preinfarct, in timp ce altele sustineau ca actorul a suferit “un usor atac de cord”.

Miercuri, 20 octombrie, actorul a reactionat pe pagina lui de Facebook: “In urma cu cateva ore, am citit pe net un zvon care spunea ca am suferit un infarct! Va rog sa nu credeti ce cititi pe niciun site care nu este oficial. Jean-Claude Van Damme este 100% sanatos, ma antreneaz pentru lupte si le trimit fanilor si prietenilor mei toata dragostea mea. JCVD”.

Conform mai multor medii de comunicare, marti, 19 octombrie, Jean-Claude Van Damme a suferit un preinfarct inainte de a incepe filmarile unor scene din “Weapon”, in New Orleans, si a fost dus la un spital local unde l-au vizitat sotia lui, Gladys Portugues, si cei doi copii. Mai mult, s-a scris ca publicistul filmului, Alex Klenert, a confirmat incidentul si a declarat: “Pare ca se recupereaza bine”.

Oare care este adevarul? Cine minte?

Cel mai recent film in care a jucat Van Damme, care a filmat in Romania cea mai mare parte din “Weapon”, este “JCVD” - o pelicula autobiografica in care actiunea si comedia fac casa buna.

Ialta ordine de idei, in ultimele luni, Sylvester Stallone i-a trimis mai multe mesaje publice lui Jean-Claude Van Damme, in care il invita sa joace in a doua parte a filmului “Eroi de sacrificiu” (“The Expendables”).
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies