Jean Claude Van Damme se bate 3D cu Dolph Lundgren si revine in ring, la toamna!

Jean Claude Van Damme se bate 3D cu Dolph Lundgren si revine in ring, la toamna!
Data: 13 Mai 2010
Domnul muschi din Bruxelles, Jean Claude Van Damme, pe care l-ati vazut joi, 13 mai, in “Ultima batalie” se va mai intoarce inca o data in viitor, impreuna cu Dolph Lundgren, pentru a le da din nou viata personajelor din “Soldat universal”, de aceasta data in 3D. In plus, Van Damme se pregeteste pentru un reality show.

Dupa cum informeaza “The Hollywood Reporter”, filmarile 3D pentru “Soldat Universal IV”, care a fost bugetat cu 35 de milioane de dolari, vor incepe in octombrie, iar premiera este prevazuta pentru 2012.

Jean Claude Van Damme si familia lui vor fi personajele unui reality show la ITV, in care telespectatorii il vor putea urmari pe celebrul actor si kick-boxer cum se pregateste pentru revenirea lui in ring, in aceasta toamna, in octombrie, cand va implini 50 de ani.

Jean-Claude a fost casatorit de cinci ori, a luptat cu dependenta de cocaina si a intrat in reabilitare în 1996.

Van Damme a practicat intens artele martialer intre 1976 si 1980, perioada in care a obtinut 18 victorii, marea majoritate prin knockout, si una prin pierdere de puncte.

Joi, 13 mai, l-ati putut vedea pe Jean Claude Van Damme in  “Ultima batalie”, film bazat pe jocul video “Street Fighter II”, unde actorul interpreteaza un expert in arte martiale.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies