Jeff Bezos și iubita, imagini incendiare pe yacht. Ipostazele în care miliardarul a fost surprins alături de Lauren Sanchez

Jeff Bezos și iubita, imagini incendiare pe yacht. Ipostazele în care miliardarul a fost surprins alături de Lauren Sanchez
Citeste mai mult despre: Jeff Bezos, Lauren Sanchez,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 28 Decembrie 2021
Data actualizare: 19 Iunie 2022
Jeff Bezos, 57 de ani, și iubita sa cu 6 ani mai tânără par mai îndrăgostiți ca niciodată. Miliardarul și Lauren Sanchez au fost surprinși de paparazzi în ipostaze… tandre, pe un yacht, pe insula St. Barts. 

Jeff Bezos și-a petrecut Crăciunul la plajă, în Caraibe, pe un yacht de lux, ca orice miliardar care se respectă. Acesta a fost însoțit de iubita lui și de câțiva prieteni. Paparazzii le-au descoperit locația și i-au fotografiat din toate unghiurile. Miliardarul și Lauren Sanchez s-au purtat că doi îndrăgostiți și nu s-au sfiit să își arate afecțiunea în public.

În vârstă de 51 de ani, Lauren Sanchez are o siluetă de invidiat. Aceasta și-a etalat formele apetisante într-un costum de baie negru. Și Jeff Bezos pare în cea mai bună formă fizică a sa, după imaginile în care paparazzii l-au surprins la bustul gol. 

Iubita lui Bezos a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor luna trecută, când paparazzii au surprins-o admirandu-l… exagerat pe Leonardo DiCaprio la un eveniment plin de celebrități.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!