Jenna Dewan în cele mai sexy ipostaze. Actrița a pozat nud pentru o revistă celebră

Jenna Dewan în cele mai sexy ipostaze. Actrița a pozat nud pentru o revistă celebră
Citeste mai mult despre: Jenna Dewan, despartire, poze nud,
Data publicarii: 27 Iulie 2018
Data actualizare: 27 Iulie 2018
Jenna Dewan dovedește încă o dată că le are pe toate. Vedeta a apărut în ipostaze extrem de sexy pe coperta Women's Health. 

"Am fost dansatoare toată viața mea, așa că sunt obișnuită să apar cu puține articole vestimentare pe mine. Îți pierzi puțin din modestie.", a declarat Jenna. 

Aceste poze au fost importante pentru Dewan, care are o fiică de 5 ani. "Aparent, atunci când devii mamă, ar trebui să îți lași sexualitatea la o parte. Nu am înțeles niciodată acest lucru. Cred că nu este nimic mai sexy decât să devii mămică."

În ceea ce privește pozele nud, Jenna a declarat:"Vreau ca fiica mea să vadă aceste fotorafii și să fie: Wow, mama mea a fost o femeie complet actualizată și senzuală."

Dwan a vorbit, de asemenea, și de despărțirea recentă de soțul ei, Channing Tatuam, după nouă ani de relație:"A fost o călătorie și o transformare pentru mine - nevoile și dorințele mele ca femeie. Este diferit acum și cred ca ne vom obișnui cu asta." 

Având o astfel de despărțire nu a fost ușor pentru cei doi, mai ales că fanii au fost complet dezamăgiți când au aflat această veste. "Este întodeauna o provocare să treci printr-o mare schimbare și să aibă o opinie despre întreaga lume. Este bine ca o relație să se transforme într-o formă nouă, care este de fapt mai bună pentru oamenii implicați și cred ca poate asta a șocat pe toaî lumea.", a declarat Jenna. 

Pe măsură ce căsătoria s-a încheiat, Dewan a încercat să se regăsească și să-și dea seama ce își dorește să facă în viață.


Sursă: Women's Health
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies