Jenna Ortega, noul superstar de la Hollywood. În ce condiții controversate a filmat celebra scenă de dans din Wednesday

Jenna Ortega, noul superstar de la Hollywood. În ce condiții controversate a filmat celebra scenă de dans din Wednesday
Citeste mai mult despre: Jenna Ortega, wednesday,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 08 Decembrie 2022
Data actualizare: 08 Decembrie 2022
Deși mulți dintre noi am descoperit-o pe Jenna Ortega odată cu rolul Wednesday, tânăra în vârstă de 20 de ani era deja o actriță cunoscută la Hollywood. A fost descoperită pe un agent pe Facebook pe când avea numai 7 ani, iar acum face senzație în rolul lui Wednesday Addams.

A primit primul ei rol într-un film când avea unsprezece ani – a avut o scurtă apariție în Iron Man 3.

Înainte de Wednesday, Jenna Ortega a mai jucat în Jane the Virgin (versiunea mai tânără a lui Jane), Scream sau The Babysitter: Killer Queen. Serialul Stuck în the Middle de pe Disney este însă cel care a propulsat-o în showbiz. 

Foto: Jenna Ortega, in 2020

Jenna Ortega a crescut într-o familie numeroasă și este al patrulea copil din șase. Mama ei este de origine mexicano-portoricana, iar tatăl ei este mexican. 

Vezi si: George Burcea, transformare spectaculoasă pentru rolul Lurch din serialul Wednesday. „Este un proiect de suflet”

Jenna Ortega a filmat scena de dans din Wednesday în timp ce avea covid

Dansul bizar al lui Wednesay a ajuns viral, însă de abia acum s-a aflat în ce condiții s-a filmat celebra scenă. Actrița a dezvăluit că avea covid, iar fanii au fost revoltați, pe motiv că a pus toată echipa în pericol.

„Îmi dădeau medicamente între scene pentru că așteptam rezultatul pozitiv”, a spus Jenna într-un interviu.

Actrița a dezvăluit că ea însăși a realizat coregrafia.

„Nu sunt dansatoare profesionistă și sunt sigura că este evident. Primisem melodia cu aproximativ o săptămână înainte... este o nebunie pentru că a fost prima mea zi cu COVID, așa că a fost groaznic să filmez.

Este ciudat, pentru că eu nu mă îmbolnăvesc niciodată și când o fac nu este foarte rău. Dar atunci am avut dureri de corp. Mă simțeam ca și cum aș fi fost lovită de o mașină și că un spiriduș mi-a ajuns pe gât și îmi zgâriepereții esofagului”, a spus actrița.

Potrivit unei declarații date de compania de producție,  „au fost urmate protocoale stricte de COVID și odată ce testul pozitiv a fost confirmat, producția a scos-o pe Jenna de pe platou”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!