Jennifer Aniston a pozat fără sutien la 50 de ani. Cum arată actrița (FOTO)

Jennifer Aniston a pozat fără sutien la 50 de ani. Cum arată actrița (FOTO)
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Mai 2019
Data actualizare: 07 Mai 2019
Actrița americană a împlinit 50 de ani în februarie și spune că nu a obosit să facă un lucru: să se îndrăgostească.

Jennifer Aniston a pozat topless pentru numărul din iunie-iulie al revistei Harper’s Bazaar, unde a spus adevărul „gol-goluț” despre cel mai mare atu al ei: o poate lua de la capăt în amor, oricât de dureroasă a fost o despărțire sau alta.

„Dacă va bate cineva, va fi primit. Nu sunt genul: Nu, am terminat cu asta. Nu se va mai întâmpla. Timpul petrecut pe această planetă a fost... Nu a fost într-un anume fel. E cum vreau eu”, a spus actrița în ediția online a revistei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Jennifer Aniston a divorțat în 2017 de soțul ei, actorul american Justin Theroux, după doar doi ani de mariaj. Anterior a fost căsătorită cu Brad Pitt, între 2000 și 2005. 

Acum, spune că bărbatul pe care l-ar primi în viața ei trebuie să aibă „un simț al umorului dezvoltat, să-și cunoască valoarea, să aibă încredere, bunătate, generozitate. Și să se înconjoare de oameni buni”, a mai spus actrița.

Jennifer Aniston a dezvăluit că se simte normal când pozează fără sutien, fiiindcă „trupurile noastre sunt frumoase, indiferent de vârstă”. 

Vezi în GALERIA FOTO dacă a avut dreptate sau nu!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies