Jennifer Aniston are iubit cu 25 de ani mai tânăr. E un fost copil-vedetă lansat de Disney

Jennifer Aniston are iubit cu 25 de ani mai tânăr. E un fost copil-vedetă lansat de Disney
Data: 05 Iulie 2018
Jennifer Aniston (49 de ani) a anunţat la începutul anului că s-a despărţit de actorul Justin Theroux (46 de ani). 

Actrița pare să-și fi găsit, însă, fericirea în brațele unui bărbat cu 25 de ani mai tânăr. E vorba de colegul ei de filmări, Luke Benward, un fost copil-vedetă lansat de Disney. 

 

Dope shot by @heidiheartsclub Styling by @allisonraestyle Grooming by @eriktorppe

A post shared by Luke Benward (@labenward) on

US Weekly scrie că Jennifer și Luke s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Misterul crimei din LA”, produsă de Adam Sandler. 

În presa mondenă de peste Ocean au apărut foarte multe fotografii de tip paparazii cu cei doi, care îi înfățișează în ipostaze foarte tandre. 

Nici Justin Theroux, fostul soț al lui Jennifer, nu a pierdut timpul. El are o relație cu Emma Stone, în vârstă de 29 de ani. 

 

#EmmaStone

A post shared by Emma Stone Daily (@emma.stone.daily) on

Aniston a devenit celebră datorită rolului Rachel Green, din serialul de televiziune "Friends", care i-a și adus un premiu Emmy, precum și un Glob de Aur. Ea a mai jucat și în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutină, bat-o vină" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) și "Despărțiți, dar împreună" (2006). 

În ultimii ani, actrița a avut o tentativă de a juca și în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, care, spune ea, i se potrivește mai bine. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO