RECLAMA super amuzanta cu Jennifer Aniston. Fanii, muti de uimire: "Femeia asta, pur si simplu, NU IMBATRANESTE!" VIDEO

RECLAMA super amuzanta cu Jennifer Aniston. Fanii, muti de uimire:  Femeia asta, pur si simplu, NU IMBATRANESTE!  VIDEO
Citeste mai mult despre: Jennifer Aniston, Ellen DeGeneres, funny,
Data: 17 Iulie 2012
Jennifer Aniston a ajutat-o pe prietena sa Ellen DeGeneres sa promoveze noul sezon al emisiunii sale intr-un videoclip inedit.

Ellen DeGeneres, care va incepe cel de-al zecelea sezon al emisiunii sale in luna septembrie, a apelat la prietena sa, actrita Jennifer Aniston, pentru a realiza un videoclip de promovare.

La inceputul materialului, Jennifer Aniston vorbeste despre prietena sa si despre emisiunea ei: "Sa vin la emisiunea lui Ellen este complet diferit fata de mersul la orice alta emisiune, pentru ca ea are grija de invitatii ei din momentul in care acestia ajung acolo".

Pe parcursul videoclipului, actrita are parte de o transformare din partea gazdei show-lui. Ellen DeGeneres o machiaza, ii aspira rochia, o sterge pe maini cu un mop si o "piaptana" cu o rola de scame pe Jennifer Aniston.

La sfarsitul videoclipului, actrita apare cu noul sau look, ciufulita si cu machiajul intins pe fata, declarand ca este extrem de amuzant sa vina la emisiunea lui Ellen.

Reactiile fanilor la aceste doua reclame au fost foarte pozitive. Majoritatea coplesitoare au apreciat umorul lui Jennifer si al lui Ellen, dar au si observat, muti de uimire, ca actrita din "Friends" e practic, neschimbata, desi are deja 43 de ani: "Jennifer, pur si simplu, nu imbatraneste!" a scris un fan, iar comentariul lui a fost apreciat de peste 300 alte persoane.

Jennifer poate fi vazuta pe Voyo.ro in Management, Secrete de familie, Schimbul si Dragoste fara preaviz.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO