Jennifer Aniston și-a găsit sosia pe TikTok. Videoclipul femeii a devenit viral datorită asemănării izbitoare

Jennifer Aniston și-a găsit sosia pe TikTok. Videoclipul femeii a devenit viral datorită asemănării izbitoare
Citeste mai mult despre: Jennifer Aniston, divertisment, TikTok, viral,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 06 Iulie 2021
Data actualizare: 12 Martie 2022
Lisa Tranel, o utilizatoare a aplicației TikTok, a dat lovitura pe această rețea de socializare. Femeia a postat un video în care o imită pe Rachel din serialul Friends, iar în scurt timp acesta a devenit viral. 

Internauții au fost impresionați de asemănarea dintre cele două blonde, iar clipul Lisei a înregistrat, în scurt timp, peste 4 milioane de vizualizări. Tunsoarea, ochii albaștri, dar și atitudinea sunt elementele care au ajutat-o pe tânăra din Statele Unite să se transforme în sosia perfectă a lui Jennifer Aniston.

@she_plusthree

You know what I mean?

♬ original sound - Friends

Lisa nu odată a fost comparată cu actrița din serialul Friends și chiar a menționat în descrierea de pe TikTok: „Nu sunt Jennifer Aniston”. Ea este mama a trei copii și o împătimită a fitnessului. Pe contul ei de Instagram, aceasta postează frecvent imagini de la sala de sport. 

Jennifer Aniston este o actriță, regizoare, producătoare de film și femeie de afaceri din SUA. Ea a cunoscut celebritatea odată cu rolul lui Rachel Green din serialul Friends, pentru care a câștigat un premiu Emmy, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild Award. 

Sursă foto: TikTok, Instagram/ she_plusthree
Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies