Jennifer Gates, fiica lui Bill Gates, s-a mutat într-un apartament de lux de 51 milioane de dolari

Jennifer Gates, fiica lui Bill Gates, s-a mutat într-un apartament de lux de 51 milioane de dolari
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Februarie 2023
Data actualizare: 20 Februarie 2023
Bill Gates e, totuși, darnic cu copiii lui. După ce a afirmat că nu le va lăsa mai nimic moștenire, miliardarul s-a contrazis singur după ce i-a cumpărat fiicei sale un penthouse care valorează o avere. Jennifer Gates așteaptă un copil cu soțul ei.

Jennifer Gates, fiica cea mare a lui Bill Gates, s-a mutat într-un apartament de lux, cu șase dormitoare, dăruit de tatăl miliardar. Inițial, Bill Gates declara că nu le va lăsa copiilor prea mulți bani din avere, fiindcă vrea să doneze tot săracilor.

Însă, magnatul a fost înduioșat de vestea că va fi bunic. Jennifer Gates a anunțat că e însărcinată, producând o mare bucurie în familia sa. Asta l-a convins să le ofere viitorilor părinți un cadou exclusivist. Apartamentul, situat în cartierul Tribeca din Manhattan, este una dintre cele mai scumpe locuințe din New York, scrie Daily Mail.

Jennifer Gates s-a căsătorit cu Nayel Nassar, un călăreț profesionist american de origine egipteană, în octombrie 2021. Petrecerea, plătită tot de Bill Gates, a costat peste două milioane de dolari și a avut loc la reședința tinerei de 26 de ani, din North Salem, New York.

Proprietatea, care se întinde pe 50 de hectare, adăpostește și o fermă de cai care a fost primită în dar de la părinții ei în ziua absolvirii facultății de medicină. 

Cu câteva luni înainte de nuntă, Melinda și Bill Gates anunțaseră că divorțează după 27 de ani de mariaj. Copiii lor știau de mulți ani că nu vor fi răsfățați de părinții lor, implicați în multe campanii caritabile. Mulți bogați ai lumii au donat deja părți importante din averile lor, lăsându-și copiii să se descurce singuri.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!