Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au căsătorit în secret. Cum au fost surprinși aceștia ieșind din tribunal

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au căsătorit în secret. Cum au fost surprinși aceștia ieșind din tribunal
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 Septembrie 2019
Data actualizare: 18 Septembrie 2019
Jennifer Lawrence și Cooke Marone au anunțat în presă că s-au logodit la începutul anului, mai exact în luna februarie, iar acum se pare că cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în secret.

Aceștia au fost surprinși în New York acompaniați de doi agenți de pază, de un prieten apropiat și nelipsitul fotograf care este cunoscut pentru portretele celebrităților din Vanity Fair sau GQ.

Speculațiile că cei doi s-ar fi căsătorit au început atunci când au fost surprinși ieșind din tribunal împreună cu câțiva prieteni.

"The Post" i-a fotografiat ținând căteva acte în mână lucru care ar fi dus cu gândul la faptul că cei doi s-ar fi căsătorit în secret.

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Vezi și Jennifer Lawrence, motivul surprinzător pentru care nu îi place să aibă iubit

Chiar dacă în ultima perioadă tensiunile au fost prezente în viața acestora, cuplul plănuiește ca luna viitoare să pregătească o nuntă așa cum și-au dorit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lawrence- JLaw (@jenniferlawrence_) on

Frumoasa actriță a plănuit petrecerea burlăcițelor ca la carte dar surpriza a venit atunci când niciuna dintre prietenele ei nu și-au făcut apariția: "Am fost într-un loc mai bun. Nu am fost nervoasă din cauza asta. Sunt mult prea leneșă să fiu nervoasă"

Această cerere în căsătorie a venit într-un moment neașteptat pentru Jennifer, mai ales că aceasta a fost căsătorită timp de patru ani Nicholas Hoult: "L-am întâlnit pe Cooke și mi-am dorit să mă căsătoresc cu el. Amândoi ne dorim acest lucru. Vrem să facem asta și el este prietenul meu cel mai bun. Mă simt onorată să devin o Maroney. Este minunat. Îți găsești acea persoană și te gândești că nu o poți lăsa să plece"Planurile nu se opresc aici pentru cei doi, mai ales că aceștia sunt în căutarea unui apartament din Manhattan: "Jennifer și Cooke sunt foarte fericiți, au o relație bazată pe încredere. Ei petrec foarte mult împreună, chiar și în timp ce Jennifer filmează."

"Amândoi își doresc copii și au discutat despre asta. Familiile lor chiar cred că au fost făcuți unul pentru celălalt; familia lui iubește familia ei și invers, așadar toată lumea este entuziasmată. Ei se înțeleg foarte bine și abia așteaptă reuniunile de familie" a declarat o sursă apropiată pentru ET 

Sursa Foto: Getty Images; Instagram 

Vezi și Top 3 actrițe care s-au ingrășat pentru un rol
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies