Jennifer Lopez a spus DA pentru a cincea oară. Artista s-a logodit cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez a spus DA pentru a cincea oară. Artista s-a logodit cu Alex Rodriguez
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Martie 2019
Data actualizare: 11 Martie 2019
Poate că a cincea oară e cu noroc. Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie de logodnicul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez.

J Lo a primit un imens inel de logodnă în timpul vacanței din Bahamas, unde plecase cu iubitul ei. Ea și Alex Rodriguez sunt împreună de doi ani, iar acum au considerat că e timpul să meargă la altar. Purtătorul de cuvânt al fostului jucător de baseball, Ron Bergovitz, a confirmat pentru revista People că cei doi s-au logodit, sâmbătă, în Bahamas.

Jennifer Lopez a distribuit pe Instagram mai multe fotografii din timpul escapadei sale romantice în Bahamas, printre care și o imagine cu bijuteria impresionantă.

Citește și: Ups! Primele acuzații de INFIDELITATE la adresa lui Alex Rodriguez, la doar o zi de la logodnă
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Artista, în vârstă de 49 de ani, a fost căsătorită de trei ori până acum, a rupt o logodnă și are doi copii. În perioada 1997-1998 a avut un scurt mariaj cu un ospătar cubanez pe nume Ojani Noa. S-au despărțit cu scandal, iar în 2006 l-a dat în judecată pentru a-l împiedica să scrie o carte despre relația lor tumultuoasă. Un an mai târziu, fostul ei soț a primit interdicția de a o denigra. 

După despărțirea scandaloasă, J Lo a avut o relație amoroasă cu P. Diddy, însă s-a căsătorit, a doua oară, cu actorul Cris Judd. A divorțat de Judd după doar un an și s-a aventurat într-o legătură ciudată cu actorul Ben Affleck, după ce au jucat împreună în pelicula Gigli. S-au logodit, însă au rupt logodna.

În 2004, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu iubirea vieții ei, cântărețul Marc Anthony. Ei au împreună o fetiță și un băiat, gemeni, care s-au născut în martie 2008. Atunci, revista People a plătit nu mai puțin de 6 milioane de dolari pentru a avea exclusivitate asupra fotografiilor cu gemenii. Revista a stabilit un record, realizând cea mai mare plată pentru a fotografia o celebritate.

Jennifer Lopez a divorțat de Marc Anthony în 2014 și a obținut custodia celor doi copii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies