Jennifer Lopez, despre zvonurile că ar fi fost înșelată: „Nu contează, știu ce fel de om e”

Jennifer Lopez, despre zvonurile că ar fi fost înșelată: Nu contează, știu ce fel de om e
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Aprilie 2019
Data actualizare: 10 Aprilie 2019
Artista a vorbit pentru prima dată despre acuzele lansate în spațiul public de un fost coleg de-ai logodnicului ei, care a pretins că Alex Rodriguez o înșală la greu pe J Lo.

Jennifer Lopez (49 de ani) nu pare afectată de zvonurile protrivit cărora logodnicul ei i-a fost infidel. Artista, care a acceptat a cincea cerere în căsătorie din viața ei, spune că nu pleacă urechea la niște zvonuri.

Nu contează, știu care este adevărul. Știu cine este, el știe cine sunt eu. Suntem fericiți împreună”, a dezvălui J Lo în emisiunea radio The Breakfast Club.

Lopez a mărturisti că nu va permite altor persoane să le distrugă relația de dragul creării unui scandal mediatic.

„Nu vom lăsa alte persoane să ne spună cum e relația noastră. Știm bine cum e relația noastră”, a adăugat sterleta.

Anterior, fostul jucător de basebal Jose Canseco a dezvăluit pe Twitter că Alex Rodriguez e un om cu două fețe. Potrivit acestuia, Rodriguez o înșală pe J Lo cu fosta lui soție, Jessica Canseco.

La scurt timp după acest scandal, un fost model Playboy a ieșit în presă declarând că Alex Rodriguez i-a trimis mesaje deocheate cu câteva săptămâni înainte de a o cere de soție pe Jennifer Lopez. Mai mult, fostul sportiv ar fi fost interesat de o relație intimă în trei, cu ea și cu încă un „iepuraș” Playboy.

Zoe Gregory a fost model Playboy, foarte apropiată de Hugh Hefner

Artista a dezvăluit că Alex Rodriguez a plănuit cererea în căsătorie în amănunt, de unul singur. Evenimentul s-a petrecut în Bahamas, la începutul lunii martie, însă înainte de a pune întrebarea esențială, fostul jucător de baseball a cerut binecuvântarea părinților ei.

„Nu a spun nimănui de asta, cu excepția părinților mei, cărora le-a cerut binecuvântarea. L-am întrebat: Cine te-a ajutat? Cineva trebuia să te fi ajutat. Până și prietenii lui au fost uimiți că nu le-a spus”, a dezvăluit cântăreața.

Vezi și: Interviu cu Moga și Randi
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!