Jennifer Lopez, în sutien și cu abdomenul la vedere pe scenă. Outfitul incendiar în care a apărut în fața a sute de oameni

Jennifer Lopez, în sutien și cu abdomenul la vedere pe scenă. Outfitul incendiar în care a apărut în fața a sute de oameni
Citeste mai mult despre: Jennifer Lopez, LL Cool J,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 03 Noiembrie 2021
Data actualizare: 03 Noiembrie 2021
Jennifer Lopez a apărut alături de LL Cool J la ceremonia  Rock & Roll Hall Of Fame, acolo unde rapperul a fost onorat pentru întreaga sa carieră. Cei doi au interpretat piesa “All I Have”, care făcea furori în topuri în 2002.

Deși au trecut 19 ani de atunci, Jennifer Lopez pare neschimbată. Are aceeași energie și arată la fel de bine. Unii ar spune că este chiar mai în formă. Diva latino a apărut pe scenă într-o pereche de pantaloni negri și sutien, etâlandu-și abdomenul impresionant – cu pătratele!

Acesorizată cu zeci de brățări, coliere și cercei, plus o centură în jurul abdomenului, J Lo a impresionat și de data aceasta. 

Vezi si: De la Jennifer Lopez la Megan Fox, ele sunt divele din showbiz care și-au părăsit soții pentru bărbați mai tineri

Jennifer Lopez și LL Cool J au mai interpretat hitul lor din 2002 și cu alte ocazii, în trecut. Fanii de abia și-au dat seama care imagini sunt actuale și care din urmă cu mai bine de 10 ani. Pentru că J Lo arată practic la fel.

Foto: 2007, sursa GETTY IMAGES

Spre bucuria fanilor, Jennifer Lopez a recreat câteva scene din clipul “All I Have” pentru o reclamă pentru brandul Coach, de Crăciun. Reacțiile au fost pe măsură: “Arată exact la fel!”, “Oau, este o legendă!”, “O regină!”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies