Jennifer Lopez își arată mușchii: ”Mă simt ca Superwoman”

Jennifer Lopez își arată mușchii:  Mă simt ca Superwoman
Citeste mai mult despre: Jennifer Lopez, concert, muschi,
Data: 26 Septembrie 2018
La 49 de ani, Jennifer Lopez mărturisește că arată mai bine ca oricând. 

De când a început o relație romantică cu sportivul Alex Rodriguez, Jennifer Lopez pare să arate mai bine ca oricând. Recent, artista a postat o imagine pe Instagram în care își încordează mușchii brațului, stârnind o mulțime de reacții puternice.

Citește și

Citește și: Secretul tinereții lui Jennifer Lopez, dezvăluit. Cele trei ingrediente la care a renunțat definitiv

Diva - care are doi copii cu Marc Anthony - spune că se simte ca ”Superwoman” după încheierea show-ului său din Las Vegas, ”All I Have”.

”Mă simt ca Superwoman după spectacolul din această seară! Când am început această serie, de 15 spectacole în 27 de zile, m-am gândit că este o groază de muncă... dar mi-am promis că, în loc să las asta să mă doboare, să devin și mai puternică la sfârșit...”

„Au fost momente când eram obosită și, între spectacole, am fost nevoită să-mi strecor în program și exercițiile mele de fitness.”

Secretul siluetei uimitoare a lui Jennifer Lopez constă în exercițiile fizice complexe pe care le practică regulat. Diva este adesea surprinsă mergând la sală alături de iubitul ei, Alex Rodriguez.

Recent, JLo a declarat pentru publicația Hello: ”Sunt 100% convinsă că programul meu de gimnastică este răspunzător, într-o oarecare măsură, pentru fericirea mea. Dansul a ocupat dintotdeauna un loc special în viața mea și, făcându-mi timp să-mi pun corpul în mișcare și să fac ceva benefic pentru mine, cred că am găsit secretul fericirii”.

 ”Chiar cred că atunci când ai grijă de tine și te străduiești să rămâi sănătos, ești mult mai capabil să ai grijă de cei pe care-i iubești, așa că sportul este, în mod clar, o prioritate pentru mine”.

Foto: Instagram

FULLSCREEN
Jennifer Lopez își arată mușchii impresionanți: ”Mă simt ca Superwoman”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies