Jennifer Lopez, la cumpărături cu fiica vitregă înaintea nunții cu Ben Affleck

Jennifer Lopez, la cumpărături cu fiica vitregă înaintea nunții cu Ben Affleck
Jennifer Lopez, cu doi pași în urma fiicei vitrege, la cumpărături. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 August 2022
Data actualizare: 19 August 2022
Jennifer Lopez încearcă să-și consolideze relația cu fiica cea mare a viitorului ei soț, Ben Aflleck. Vedeta de peste Ocean a fost surprinsă la cumpărături, ultimele înainte de nunta din weekend, alături de Violet, fata actorului din relația cu Jennifer Garner.

Jennifer Lopez și Ben Aflleck sunt gata pentru evenimentul cel mare, programat în acest weekend la reședința actorului din statul american Georgia. Înainte de nuntă, cei doi au fost la cumpărături împreună cu fiica cea mare a actorului, Violet, care s-a tranformat într-o domnișoară cochetă.

E clar că J Lo vrea să-i intre în grații adolescentei de 16 ani, care are o relație specială cu mama ei, actrița Jennifer Garner.

Paparazzii i-au surprins pe toți trei la cumpărături, în orașul Savannah din Georgia, iar Violet a fost nedespărțită de tatăl ei.


FOTO: Profimediaimages.ro

În tot acest timp, J Lo a încercat să se integreze „în grup”, însă a fost mai mereu cu câțiva pași în urma celor doi. Vezi pozele în GALERIA FOTO de mai jos!

Ben Affleck mai are doi copii cu Jennifer Garner, însă ei nu apar în cadrele surprinse de paparazzi.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nunta mult așteptată

Nunta anului peste Ocean este așteptată cu mare interes de toată lumea mondenă. Conform unor surse din anturajul celor doi, petrecerea va dura trei zile, iar Ben Affleck a acceptat să-i facă toate poftele partenerei sale.

Evenimentul grandios va avea loc pe domeniul de peste 35 de hectare al actorului de 50 de ani și va începe vineri, cu o cină de probă. Sâmbătă va avea loc ceremonia propriu-zisă, pentru ca duminică cei doi miri să fie gazdele unui picnic la iarbă verde, pigmentat cu grătare și băuturi fine. J Lo și Ben Affleck s-au logodit în Las Vegas, în luna iulie.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!