Jennifer Lopez, primele referiri la identitatea de gen a fiicei sale: s-a referit la Emme folosind pronumele de gen neutru

Jennifer Lopez, primele referiri la identitatea de gen a fiicei sale: s-a referit la Emme folosind pronumele de gen neutru
Citeste mai mult despre: Jennifer Lopez, fiica lui Jennfier Lopez,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 22 Iunie 2022
Data actualizare: 25 Iunie 2022
Jennifer Lopez a făcut o declarație surprinzătoare pentru fanii săi. Diva latino a cântat în duet cu fiica sa, Emme, la care a făcut referire folosind pronumele de gen neutru “They/them” (ei/lor).

Pronumele “They/them” este preferat de persoanele cu identitate non-binară,  care include un spectru de identități de gen, care nu sunt exclusiv masculine sau feminine, ci mai degrabă cad în afara acestei binarități. Multe persoane non binare se identifică cu alt sex decât cel atribuit la naștere.

@christinathesupermom Jennifer Lopez JLO surprises audience at at the Blue Diamond Gala by the Dodgers foundation. Excuse shaky camera at end I was in shock myself.#jlo #jenniferlopez #jloandemme #dodgersfoundation #bluediamondball #jlosurpriseguest #tmz #jloperformance ♬ original sound - ChristinaTheSupermom

La cea mai recentă apariție pe scenă, Jennifer Lopez și-a prezentat fiica folosind pronumele  “them/they”, făcând referire astfel la identitatea sa de gen. 

“Ultima oară când am cântat împreună se întâmpla pe un stadion mare și i-am rugat să cânte cu mine, dar ei n-au vrut. Asta e o ocazie foarte specială. Ei sunt foarte, foarte ocupați. Cu agenda plină. Și foarte scumpi”, a glumit J Lo. 

Jennifer Lopez nu este singura vedetă de la Hollywood cu un copil care s-ar putea identifica cu alt gen. Megan Fox și Charlize Theron au doi băieți, care se identifică cu genul feminin. 

De asemenea, în showbiz sunt mai multe vedete care preferă pronumele they/them, printre ele aflându-se Demi Lovato, Sam Smith, Elliot Page sau Ruby Rose.

Sursa foto: PROFIMEDIA, GETTY IMAGES
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!