Jennifer Lopez, virală pe internet. Femei din lumea întreagă s-au fotografiat în oglindă, în bikini

Jennifer Lopez, virală pe internet. Femei din lumea întreagă s-au fotografiat în oglindă, în bikini
Jennifer Lopez face senzație la 50 de ani
Autor: Dan Brumar
Data: 21 Februarie 2020
Jennifer Lopez a creat o întreagă mișcare de masă cu o fotografie. Sute de femei din toată lumea au început să posteze pe rețelele sociale selfie-uri în costume de baie, inspirate de actrița de 50 de ani.

Relaxată și cu bateriile încărcate, așa și-a început Jennifer Lopez săptămâna care tocmai se încheie. Vedeta a distribuit pe Instagram o fotografie în costum de baie, pe care și-a făcut-o în oglindă, pentru a le arăta fanilor ei cu ce dispoziție începe ea săptămâna.

Postarea a devenit virală datorită fanilor ei, impresionați de formele și tonusul actriței de 50 de ani. Însă, în scurt timp, imaginea a inspirat sute de femei din toată lumea să-și expună fără jenă corpurile în bikini și costume de baie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxed and recharged. ????

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Postarea lui J Lo a fost preluată de Maria Kang, fondatoarea organizației nonprofit No Excuses Mom, care s-a fotografiat în oglindă într-un costum de baie alb. Mesajul ei nu a fost legat de frumusețea trupului, nici de mărimile ideale din modeling la care aspiră multe femei.

„Mulțumesc @jlo pentru m-ai inspirat cu această fotografie în acest bikini alb. Nu sunt o celebritate. Nu câștig milioane pentru a arăta grozav într-un film sau să mă întâlnesc cu un atlet sexy (chiar dacă iubitul meu e chiar drăguț), dar nu contează. Asumă-ți! Nu găsi scuze pentru lipsa ta de acțiune!”, a scris Maria Kang pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Kang ✨ (@mariakangfitness) on


Sute de femei au prins curaj și le-au luat exemplul. La fel și instructoarea de fitness Bily Bean. În vârstă de 32 de ani, femeia este căsătorită și are 3 fete. Ea mărturisește că și-a făcut un obicei din a duce o viață sănătoasă, de dragul familie sale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bily Bean (@bilybean) on


Lina Harris
(35 de ani), mamă a 4 copii, a completat distribuția acestui „serial” în desfășurare. 

„Acest corp are 35 de ani, a dat naștere la 4 băieți frumoși. Iubiesc să fiu mama a 4 băieți și iubesc faptul că sunt soția bărbatului meu de aproape 17 ani. I-am spus ieri despre acest selfie în baie și cât de incomod mă simt când îmi fac selfie, dar el vede în mine mereu frumusețea pe care eu nu o văd”, a scris ea pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEMJacksonvilleFL (@nemjacksonvillefl) on

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Jennifer Lopez și Shakira au uimit publicul în concertul Live de la Super Bowl

FULLSCREEN
Jennifer Lopez, virală pe internet. Femei din lumea întreagă s-au fotografiat în oglindă, în bikini
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO