Jerry Seinfeld a dat 1,2 milioane de dolari pe un Porsche contrafăcut. Ce a pățit actorul

Jerry Seinfeld a dat 1,2 milioane de dolari pe un Porsche contrafăcut. Ce a pățit actorul
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Februarie 2019
Data actualizare: 26 Februarie 2019
Actorul Jerry Seinfeld a fost păcălit în stil mare de o companie care vinde mașini legendare, iar acum riscă să mai primească o lovitură.

Jerry Seinfeld e mare colecționar de automobile Porsche, însă acest lucru nu l-a putut proteja de o înșelăciune de milioane. Actorul a cheltuit 1,2 milioane de dolari pentru a achiziționa un Porsche 356 Speedster din 1958, un model rar care a fost scos pe piață în doar 60 de exemplare.

Seinfeld l-a vândut, la rândul său, trei ani mai târziu, pentru suma de 1,54 de milioane de dolari, iar cumpărătorul l-a dat în judecată pentru că automobilul ar fi fost un fals. 

Starul din Seinfeld a reacționat recent spunând că nu știa că automobilul nu e autentic și a deschis un process în instanță pentru a-și recupera prejudiciul.

FOTO: RM Sotheby’s via jalopnik.com

„Jerry nu are nicio responsabilitate în acest caz, dar vrea să repare lucrurile, de aceea întreprinde această acțiune pentru a responsabiliza European Collectibles pentru propriul certificat de autentificare și pentru a permite tribunalului de a stabili o decizie”, spune Orin Snyder, avocatul lui Seinfeld, citat de TMZ.

Seinfeld are o avere de 950 de milioane de dolari

Starul din Seinfeld are o avere considerabilă, evaluată în 2018 la suma de 950 de milioane de dolari. Cea mai mare parte a veniturilor sale vine din cariera de peste 15 ani în filmele de comedie, iar cel mai profitabil proiect al său este serialul Seinfeld. În perioada 1989 – 1998 (nouă sezoane), serialul i-au adus lui Seinfeld nu mai puțin de 234 de milioane de dolari, încasări pentru aparițiile sale în serial.

Jerry Seinfeld este și un mare colecționar de mașini scumpe și rare. În prezent deține aproape 50 de exemplare și este unul dintre cei mai mari colecționari de automobile Porsche.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies