Jessica Alves, apariție rară în lenjerie intimă. Cum arată după ultima operație estetică

Jessica Alves, apariție rară în lenjerie intimă. Cum arată după ultima operație estetică
Data publicarii: 22 Mai 2021
Data actualizare: 22 Mai 2021
Jessica Alves continuă să se opereze. După ce s-a transformat din bărbat în femeie, vedeta face ce face și ajunge din nou la operațiile estetice.

Jessica Alves a cheltuit peste 700 de mii de lire sterline pentru transformarea ei radicală. După ce și-a schimbat sexul prin tratamente hormonale și intervenție chirurgicală, vedeta pare de neoprit în drumul ei spre perfecțiune. 

Deși se afișează în cele mai mulate și decoltate ținute, recent, Jessica Alves și-a expus corpul în lenjerie intimă, iar fanii au putut vedea mai clar rezultatele operațiilor estetice. 

În imaginea postată pe Instagram, Alves poartă o lenjerie din dantelă, de tip body, încercând să atragă atenția asupra sânilor, proaspăt operați. “Pentru a realiza lucruri mărețe, nu trebuie doar să acționăm, ci și să visăm; nu doar planificați, ci și credeți... Ziua 1 după operația de implanturi mamare și nu simt deloc nicio durere”, a scris aceasta în descrierea pozei. 

Jessica Alves s-a născut bărbat și a decis că vrea să fie special și atractiv, așa că a decis să se opereze până ajunge să semene cu păpușa Ken. 

După această transformare și-a dat seama că, de fapt, își dorește să fie femeie, astfel a apelat la operațiile chirurgicale. Deși și-a pus silicoane, extensii și a făcut tratamente hormonale, Jessicăi îi lipsea partea intimă a femeilor: vaginul. Așadar, vedeta s-a lăsat pe mâna medicilor din Bangkok și și-a făcut operație de schimbare de sex. "Nu mă pot opri din a mă uita la vaginul meu. Operația de schimbare de sex prin care am trecut mă face să am un vagin aproape identic cu unul biologic. Aspectul este perfect identic cu al unui vagin biologic, mă uit tot mereu la el. În trei luni se va purta exact ca un vagin biologic. Va fi elastic și se va lubrifia singur", povestea Alves într-un interviu.

Sursă foto Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies