Jessica Alves, o nouă apariție controversată. Și-a etalat implanturile mamare într-o rochie mult prea transparentă

Jessica Alves, o nouă apariție controversată. Și-a etalat implanturile mamare într-o rochie mult prea transparentă
Citeste mai mult despre: Jessica Alves, transgender,
Data publicarii: 17 August 2022
Data actualizare: 17 August 2022
Jessica Alves a bifat o nouă apariție controversată. Fostul bărbat Ken, în vârstă de 39 de ani, a apărut pe stradă într-o rochie care îi lasă implanturile mamare la vedere.

După ce a cheltuit o avere pentru a se transforma și a arăta ca o femeie, Jessica Alves nu se sfiește să-și arate formele voluptoase la fiecare apariție. De data aceasta, influencerul transgender a uimit într-o rochie mult prea transparentă în zona pieptului.

Apariția lipsită de inhbiții a fost surprinsă de fotoreporteri în Mayfair, un cartier de lux din Londra, moment în care influencerul se îndrepta spre o ședință. Deși obișnuiește să poarte ținute extravagante tot timpul, rochia pentru care optat de data aceasta a fost cu totul inedită, întrucât era realizată dintr-o plasă transparentă în zona sânilor, care a lăsat aproape totul la vedere.

Rochia extravagantă a fost completată de penele din zona gâtului și a mâinilor, dar și de pietrele prețioase din zona bustului. De asemenea, nici geanta de brand nu este de ignorat, care valorează 1,800 de lire sterline.

Jessica Alves, pe numele real Rodrigo Alves, este un influencer transgender din Brazilia cunoscut pentru numeroasele intervenții estetice prin care a trecut, 91 la număr, care l-au costat aproximativ 1 milion de euro.

Sursă foto: Instagram, Getty Images

Vezi și:
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!