• PRO TV
  • Joaquin Phoenix a salvat de la tăiere o vacă și un vițel, după ce a luat apărarea animalelor la Oscar 2020

Joaquin Phoenix a salvat de la tăiere o vacă și un vițel, după ce a luat apărarea animalelor la Oscar 2020

Joaquin Phoenix a salvat de la tăiere o vacă și un vițel, după ce a luat apărarea animalelor la Oscar 2020

Joaquin Phoenix este vegan convins și dușman declarat al creșterii animalelor pentru sacrificare. Actorul distins cu Oscar pentru rolul din Joker a salvat de la tăiere o vacă și un vițel.

La scurt timp după ce a fost premiat la SAG Awards, Joaquin Phoenix s-a alăturat unui grup de protestatari în Los Angeles, care au oprit un camion cu porci. Actorul a fost revoltat de condițiile în care sunt transportate animalele și a cerut măsuri pentru protejarea acestora.

La doar o zi distanță de la ceremonia premiilor Oscar, unde a primit statueta pentru prestația sa din Joker, Joaquin Phoenix a vizitat un abator din California. Aici a avut o discuție în contradictoriu cu managerul adăpostului, Anthony DiMaria, care încerca să-l convingă că animalele sale sunt tratate cu blândețe înainte de a fi sacrificate.

„Aici, un animal va pieri în mai puțin de 60 de secunde. Așa trebuie să fie. Mai puțin de 60 de secunde. Aceasta este cea mai umană metodă de recoltare posibilă”, a spus acesta. 

FOTO: Farm Sanctuary YouTube

Joaquin Phoenix nu a fost impresionat și a sugerat că animalele sale nu sunt recoltate, ci ucise. Actorul din Joker s-a mai înduioșat când a aflat că poate pleca acasă cu un vițel născut în perimetrul abatorului, dar și cu mama lui.

„Vițelul este femelă și a fost născut, probabil, acum o săptămână. Proprietarul abatorului, din câte am auzit, nu sacrifică vaci cu pui”, a spus reprezentantul organizației de protecția animalelor Farm Sanctuary, unde au ajuns cel două animale salvate.

Citește și: Cum arată logodnica lui Joker. Rooney Mara a devenit vegană în semn de protest față de uciderea animalelor

FOTO: Farm Sanctuary YouTube

Un filmuleț postat pe YouTube de reprezentanții organizației ni-l înfățișează pe Joaquin Phoenix purtând pe brațe vițelul până la remorca în care urma să fie transportat la noua sa casă. Vezi VIDEO complet AICI!

Joaquin Phoenix este vegan și un susținător al reducerii considearbile a consumului de carne. Actorul spune că omenirea ar trebui să înceteze să mai dețină crescătorii de animale, pe motiv că producerea unui kilogram de carne necesită de zece ori mai multe resurse.

Fotografii: Getty Images/Farm Sanctuary YouTube

Vezi și VIDEO: Joaquin Phoenix a plecat de la premiile SAG ca să ia parte la un priveghi pentru porci

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni