Jocul video “Call of Duty: Black Ops”, 5,6 milioane de exemplare vandute in prima zi! VIDEO- trailer

Jocul video  Call of Duty: Black Ops , 5,6 milioane de exemplare vandute in prima zi! VIDEO- trailer
Data: 15 Noiembrie 2010
Jocurile video sunt mult mai cautate decat cartile, muzica sau filmele, iar ca dovada sta faptul ca, in prima zi de la lansarea sa in SUA si Marea Britanie, pe 9 noiembrie 2010, jocul “Call of Duty: Black Ops” a inregistrat vanzari de peste 360 milioane de dolari.

Jocul de razboi “Call of Duty: Black Ops” a fost dezvoltat pe parcursul a doi ani, cu un buget de ordinul zecilor de milioane de dolari. Actiunea jocului se desfasoara in perioada Razboiului Rece, in Cuba anilor ’60, in Vietnam si in Uniunea Sovietica.

Pentru prima data, fanii jocului “Call of Duty” pot intra intr-o lume 3D, cu ajutorul ochelarilor compatibili. Marea provocare a acestui joc de razboi este salvarea Americii de un complot comunist de proportii.

Activision Blizzard Inc., compania care produce jocurile din aceasta serie, a vandut 5,6 milioane de unitati din “Call of Duty: Black Ops” in prima zi de la lansare, depasind vanzarile de la penultima versiune a jocului, “Call of Duty: Modern Warfare 2”, care s-a vandut in 4,7 exemplare in primele 24 de ore, in valoare totala de 310 milioane dolari.

Cu toate ca cei angajati in industria jocurilor video isi vad creatiile ca pe niste produse artistice, nu toata lumea e de acord cu aceasta viziune. Parinti organizati in grupuri si politicieni sustin ca vanzarea jocurilor video ar trebui sa fie reglementata la fel ca si cea a armelor sau a tigarilor, iar minorii nu ar trebui sa aiba acces la ele. In SUA, o lege care sa faca ordine in acest domeniu este asteptata anul urmator.
 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO