Joe Jackson: “Michael a murit in urma unei conspiratii” SENZATIONAL! Testamentul lui Michael Jackson este fals!

Joe Jackson: Michael a murit in urma unei conspiratii SENZATIONAL! Testamentul lui Michael Jackson este fals!
Data publicarii: 26 Noiembrie 2010
Data actualizare: 26 Noiembrie 2010
Aflat in Brazilia, la Sao Paulo, pentru promovarea cartii "O que realmente aconteceu com Michael Jackson" (“Ce s-a intamplat realmente cu Michael Jackson”), tatal lui Michael, Joe, a afirmat joi, 25 noiembrie, ca fiul sau a murit in urma unei “conspiratii” pusa la cale de reprezentantii artistului si de cei din industria discografica, in scopul de a ramane cu drepturile muzicale si cantecele care erau proprietatea regelui muzicii pop.

In vizita lui in Brazilia, unde il insoteste pe Leonardo Rowe, un prieten de familie, pentru promovarea cartii acestuia "O que realmente aconteceu com Michael Jackson", tatal lui Michael i-a acuzat inclusiv pe cei de la AEG Live ca ar fi conspirat la moartea celebrului sau fiu. AEG Live este compania care a organizat concertele pe care Michael urma sa le sustina la Londra.

Cantecele de pe albumul care va iesi pe piata in decembrie nu sunt interpretate doar de Michael, sunt si alte voci care il imita. De asemenea, nu sunt nici toate inregistrarile cu Michael terminate. Albumul va fi lansat doar pentru a castiga unii multi bani”, a afirmat Joe Jackson intr-o conferinta de presa.

Autorul cartii, Leonardo Rowe, sustine ca in urma unei “investigatii independente” facuta de familie, a iesit la iveala ca testamentul lasat de Michael Jackson ar fi fals.

“Totul a inceput cand fratii lui Michael mi-au spus ca Michael nu era in Los Angeles in ziua cand a fost semnat testamentul. El era la New York si din aceasta cauza semnatura este falsa. Numele copiilor lui sunt scrise gresit in testament”, a precizat Rowe.

Scriitorul isi aminteste ca oricine ar fi dorit sa se apropie de Michael, trebuia sa treaca de bodyguarzi si, dupa cum sustine acesta, in ziua cand a murit nimeni nu s-a apropiat de artist.

“Michael era foarte ordonat si pastra copiile de la toate actele, insa nu a fost gasita nici macar o copie a testamentului”, a spus autorul cartii, care sustine ca el a fost singura persoana din preajma lui Michael Jackson care nu era platita de cei de la AIG Live, firma platindu-I inclusiv pe avocatul care a formulat testamentul.

Michael nu a dorit sa fie filmate repetitiile pentru <<This is it>>, insa pelicula a fost lansata. In ultimele luni, toti cei din preajma lui Michael, inclusiv doctorul Murray si avocatul, erau platiti de AEG”, a punctat  autorul cartii care va iesi pe piata in cateva zile.

Conform lui Rowe, regele muzicii pop i-a spus in 2004 ca “ei” il vor omori “pentru a pune mana pe drepturile de difuzare ale unor cantece, inclusiv pe cele ale trupei Beatles, care valoreaza milioane de dolari”.

El era convins ca l-ar putea omori pentru asta. Cred ca a fost o conspiratie pusa la cale de un grup de persone, asa cum s-a intamplat cu Martin Luther King si John F. Kennedy, iar vina a cazut asupra unui tap ispasitor”, afirma Rowe.

Pe de alta parte, tatal lui Michael sustine ca Murraya incalcat legile medicale” administrandu-i megastarului anestezicul Propofol acasa.

El nu avea permisiunea sa faca ceea ce a facut, insa si altii stiau aceasta” a spus Joe Jackson care a negat ca si-ar fi maltratat copiii si in mod special pe Michael.

“Niciodata nu l-am lovit pe Michael si nici pe altcineva. Este adevarat ca i-am mai palmuit pe copiii mei cand nu erau cuminti, insa nu i-am batut sau maltratat”, a precizat Joe Jackson care sustine ca nu este interesat sa mosteneasca ceva de pe urma fiului sau.

“Am munca mea, am chiar doua locuri de munca, si nu am nevoie de bani, insa vreau sa am dreptul la opinie, deoarece multe personae au facut ceea ce au facut pentru a avea controlul asupra lui Michael”, spune Joe Jackson.
 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies