John Cena si Nikki Bella, tandri pe covorul rosu. Ipostazele in care au fost fotografiati la un eveniment monden

John Cena si Nikki Bella, tandri pe covorul rosu. Ipostazele in care au fost fotografiati la un eveniment monden
Data: 04 Februarie 2017
Alaturi de Victoria Justice, John Cena a prezentat premiile Teen Choice Awards, impresionand cu dezinvoltura si simtul umorului de care a dat dovada de-a lungul intregului show. Inca de la venire starul a atras toate camerele foto.

John Cena a pasit pe covorul rosu de la Teen Choice Awards alaturi de partenera lui, Nikki Bella, imbracat intr-un costum elegant, total diferit de articolele pe care le purta cand avea meciuri importante in ringul de wrestling.

Mandru de popularitatea din ce in ce mai crescuta de care se bucura, dar si de faptul ca o are alaturi de el pe Nikki in aceste momente importante ale carierei lui, John nu s-a putut abtine si a sarutat-o pe iubita sa de fata cu toti fotografii prezenti la eveniment.

Desi formeaza un cuplu din 2012, se pare ca sentimentele dintre John si Nikki sunt la fel de puternice ca la inceput, dovada si gesturile tandre pe care nu s-au sfiit sa le faca de fiecare data cand au marcat aparitii publice impreuna. Cei doi se tin in brate si se saruta, privirile lor demonstrand mereu ca relatia este una foarte puternica.

Dupa ce s-a pozat alaturi de partenerul ei, Nikki s-a lasat imortalizata si alaturi de sora ei geamana, Brie, care a fost si ea prezenta la eveniment si a optat pentru o tinuta mai feminina si boema decat a surorii sale.

FULLSCREEN
John Cena si Nikki Bella, tandri pe covorul rosu. Ipostazele in care au fost fotogragiati la un eveniment monden
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO