John Terry este căpitan și de iaht! Ce poze a oferit soția pe Instagram cu corpul ei perfect

John Terry este căpitan și de iaht! Ce poze a oferit soția pe Instagram cu corpul ei perfect
Data: 13 August 2018
John Terry își petrece vacanța în Portugalia alături de soția sa, Toni Terry. 

Potrivit Daily Mail, fostul fundaș al naționalei Angliei a ales o destinație tropicală și anume insulele din Portugalia. Acesta a pus mai multe fotografii pe contul său de Instagram alături de soția sa pe iahtul lor.

 

The football may have started without me today but I will always be the CAPTAIN ????©️⚽️ @toniterry26 @thomasroyall Great wins for @chelseafc @avfcofficial ????????

A post shared by John Terry (@johnterry.26) on

De asemenea, frumusețea în vârstă de 36 de ani și-a etalat corpul tonifiat având un abdomen perfect. "Ce zi alături de Căpitanul John", posta Toni Terry pe Instagram. Cei doi soți au doi copii, pe gemenii Georgie și Summer.

 

What a day with my captain @johnterry.26 ???? ???? ????????????

A post shared by Toni Terry (@toniterry26) on

Potrivit The Sun, Toni a dezvăluit că în 2006 în timpul Campionatului Mondial din Germania îi era rușine de cum arată față de Victoria Beckham, Coleen Rooney sau Cheryl Cole, soțiile fotbaliștilor, David Beckham, Wayne Rooney și Ashley Cole.

"Toată lumea arăta uimitor înafară de mine. Uram pozele cu mine. Atunci eram însărcinată cu doi copii. Mâncam destul de sănătos, dar nu mă puteam abține de la lasagna sau de la sucurile acidulate" , a mărturisit Toni Terry. 

 

Amazing day with the family exploring the Algarve’s beautiful caves ????????????

A post shared by Toni Terry (@toniterry26) on


John Terry s-a căsătorit cu Toni în anul 2007, la Palatul Blenheim. Aceștia au sărbătorit cei 11 ani de mariaj cu această vacanță pe insula Coco Prive care a costă 45000 de dolari pe noapte.

Ca suprafață, insula are aproximativ două hectare, cinci vile uriașe și o piscină de 40 de metri.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO