Johnny Depp are ”creierul fiert”. Obiceiul stupefiant care îi pune viața în pericol actorului

Johnny Depp are creierul fiert . Obiceiul stupefiant care îi pune viața în pericol actorului
Citeste mai mult despre: Johnny Depp, probleme de sanatate, sauna,
Data publicarii: 07 Noiembrie 2018
Data actualizare: 07 Noiembrie 2018
Aparițiile bizare ale lui Johnny Depp, din ultimul timp, se pare că și-au găsit o explicație.

În ultima vreme, Johnny Depp a avut apariții publice din ce în ce mai îngrijorătoare, fanii speculând că ar avea probleme serioase la ficat. Cu toate acestea, ultimele știri arată că acesta ar putea avea creierul afectat din cauza sesiunilor la saună.

Citește și: Johnny Depp, despre iubirea vieții lui și cum a pierdut 600 milioane de dolari

Conform RadarOnlin, felul în care arată și vorbește Depp în cele mai recente ieșiri ale sale în public - acesta nefiind capabil să lege nici măcar o propoziție - ar putea fi un semn de leziuni cerebrale, pe care le-ar fi suferit după ce a petrecut perioade lungi de timp în saună.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on

De altfel, Johnny Depp a dezvăluit că, ocazional, îi place să-și încălzească sauna până la 500 de grade Celsius, meționează Daily Mail.

”Căpitanul Jack Sparrow s-a născut, de fapt, în saună - în sauna mea. M-am gândit că acest tip, care a fost pe mare toată viața lui, probabil că a avut de multe ori creierii încinși”. 

Experții spun că expunerea prelungită la căldută excesivă poate duce la leziuni cerebrale și chiar moarte.

Așa că am încins sauna la 500 de grade și am stat acolo cât de mult am putut până când fierbințeala a început să mă afecteze mental. Și, în timp ce eram acolo, în acea căldură pe care nu o suporți, mi-am dat seama că, dacă te miști, pur și simplu mori. Așa că asta mi-a dat o idee... că creierul lui Jack este parțial fiert”. 

Specialiștii avertizează că, după un timp prelungit la saună, pot apărea leziuni la nivelul diverselor organe interne. Temperatura optimă pentru saună uscată este de 80°C-90°C. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies