Johnny Depp era la cârciumă în ziua în care s-a dat verdictul în procesul cu Amber Heard

Johnny Depp era la cârciumă în ziua în care s-a dat verdictul în procesul cu Amber Heard
Johnny Depp a petrecut cu fanii, în Anglia. FOTO: Profimediaimages.ro/Getty Images
Citeste mai mult despre: Johnny Depp, Amber Heard,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Iunie 2022
Data actualizare: 02 Iunie 2022
Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard, însă a fost atât de interesat de verdict încât a fost la mii de mile distanță de tribunal. Actorul a fost surprins într-un pub din Newcastle, Anglia, petrecând cu fanii.

Johnny Depp era la cârciumă în ziua verdictului procesului cu Amber Heard, la mii de kilometri distanță de tribunalul din Fairfax, Virginia. Un purtător de cuvânt al actorului a confirmat că starul se afla în pub-ul The Bridge Tavern, din Newcastle în ziua în care jurații au pronunțat verdictul în procesul de defăimare intentat fostei soții. Află câți bani trebuie să primească Johnny Depp de la Amber Heard!

Johnny Depp a petrecut cu fanii săi din nordul Angliei, după ce anterior cântase alături de un prieten în concertele susținute de acesta în insulă.

Actorul a fost surprins la masă cu câțiva apropiați, manageri muzicali și fani. 

Într-un clip video, actorul este văzut dând mâna cu admiratorii săi, în timp ce este însoțit de bodyguarzi la ieșirea din local.

Dacă actorul a aflat verdictul departe de continentul nord-american, oferind o declarație publică de la distanță, Amber Heard a fost în sală când jurații au luat decizia finală. Ea s-a declarat dezamăgită de verdictul juraților. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimgaes.ro

Vezi și VIDEO:
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies