Johnny Depp, judecat pentru lovire. Actorul se întoarce la tribunal cu avocata Camille Vasquez

Johnny Depp, judecat pentru lovire. Actorul se întoarce la tribunal cu avocata Camille Vasquez
Johnny Depp va trebuie să se justifice din nou în fața judecătorului. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Iunie 2022
Data actualizare: 16 Iunie 2022
Una caldă, alta rece. Johnny Depp va fi judecat pentru lovire, în cadrul unui nou proces intentat în 2018. Actorul de 59 de ani a apelat la avocata Camille Vasquez, care a contribuit decisiv la victoria sa în fața lui Amber Heard.

Johnny Depp a fost dat în judecată de un bărbat care pretinde că a fost lovit de două ori de actorul din Pirații din Caraibe. Scandalul a început în timpul filmărilor pentru pelicula City of Lies, când managerul locului de filmare a anunțat echipa lui Depp că timpul alocat acesteia a expirat.

Conform documentelor depuse la dosar, Johnny Depp l-ar fi lovit pe bărbat în piept, de două ori, după care ar fi strigat în gura mare: „Îți dau 100.000 de dolari ca să mă lovești în față chiar acum”, scrie metro.co.uk.

Johnny Depp a fost îndepărtat de bodyguarzi din zona de filmare, însă nu a scăpat de proces. În replică, actorul a dezvăluit că bărbatul a provocat mai multe persoane de pe platoul de filmare, iar el nu a făcut decât să se apere.

Cea care îl va apăra din nou este Camille Vasquez, avocata care l-a reprezentat și în procesul câștigat în fața lui Amber Heard.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!