Johnny Depp s-a distrat după procesul cu Amber Heard. Verdictul, așteptat de amândoi cu sufletul la gură

Johnny Depp s-a distrat după procesul cu Amber Heard. Verdictul, așteptat de amândoi cu sufletul la gură
Johnny Depp și-a salutat fanii la ieșirea din sala de judecată. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Johnny Depp, Amber Heard,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Mai 2022
Data actualizare: 30 Mai 2022
Johnny Depp a avut o apariție neașteptată, duminică seară, după terminarea procesului cu Amber Heard. Actorul de 58 de ani a luat avionul și a zburat la Sheffield, în nordul Angliei, pentru a cânta în trupa unui bun prieten.

Johnny Depp a sărbătorit încheierea procesului cu Amber Heard cântând la chitară în concertul bunului său prieten Jeff Beck. Fanii săi au avut o surpriză de proporții când l-au văzut urcând pe scenă, la doar două zile de la finalizarea procesului cu fosta soție.

Jurații au început deliberările, iar un verdict în procesul de defăimare intentat de actor este așteptat în zilele următoare.

Johnny Depp a cântat alături de Jeff Beck un remake al piesei Isolation, lansată de John Lennon în 1970.

Actorul face parte din trupa Hollywood Vampires, alături de Alice Cooper și Joe Perry, înființată în 2015, muzica fiind marea lui pasiune.

Fanii actorului au distribuit masiv în mediul online fotografii de la concert, manifestându-și surprinderea că Johnny Depp a ales această metodă de a se relaxa după un proces istovitor, pigmentat cu afirmații scandaloase.

Johnny Depp a impresionat audiența cu prestația sa din timpul concertului, în care a interpretat impecabil versiunea proprie a piesei Isolation.

De cealaltă parte, Amber Heard așteaptă verdictul juraților departe de ochii lumii, în California. Acrița a făcut dezvăluiri impresionante din timpul relației cu Johnny Depp, pe care l-a acuzat de violență domestică. 

Însă, cei care au urmărit întregul proces dintre cei doi o consideră pe actriță „mincinoasă” și așteaptă un verdict favorabil lui Depp.

Fotografii: Getty Images/Twitter

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!