Johnny Depp susține că fosta soție și-a făcut singură vânătăile, cu machiaj

Johnny Depp susține că fosta soție și-a făcut singură vânătăile, cu machiaj
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Mai 2019
Data actualizare: 21 Mai 2019
Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare și susține că el a fost victima violențelor ei.

Starul din Pirații din Caraibe a depus probe la dosar, din care reiese că actrița și-a fabricat vânătăile, pentru a demonstra că ea e victima unei agresiuni domestice.

Johnny Depp și fosta soție, Amber Heard, continună războiul în instanță. Starul american, care a deschis un proces de defăimare cu daune de 50 de milioane de dolari în luna aprilie a acestui an, susține că el a fost victima agresiunilor ei. Starul american susține că Amber Heard i-a afectat cariera în 2016, când a susținut în presă că a bătut-o.

În realitate, spune actorul, el a fost victima unor agresiuni repetate și a depus la tribunal probe care susțin că Amber Heard s-a machiat strident pentru a imita rănile provocate de violență fizică.

Actorul susține că Amber Heard îl bătea când era sub influența substanțelor interzise și a alcoolului, scrie eonline.com. Uneori, spune Depp, fosta soție arunca cu diverse lucruri în el, cum sunt paharele de sticlă sau cănile de cafea.

Amber Heard. FOTO: Profimediaimages.ro

Mai mult, actorul a susținut în instanță că nu a fost supus doar abuzului fizic, ci și unui abuz emoțional. Johhny Depp a acuzat-o pe Amber Heard că și-a făcut nevoile în patul matrimonial, eveniment în urma căruia actorul a depus actele de divorț, în aprilie 2016.

„După ani întregi de violență domestică, pe care am suferit-o din partea doamnei Heard, am decis să divorțez de doamna Heard”, explica actorul la vremea respectivă.

A fost dat afară din Pirații din Caraibe

Imediat după după divorț, fosta soție a depus plângere la poliție, pe motiv că ar fi fost bătută de acesta. Din cauza acestor acuzații, Johnny Depp a fost dat afară din proiectul Pirații din Caraibe.

Nici Amber Heard nu a avut o viață mai bună: actrița a susținut că a pierdut și ea un rol, dar și un contract cu o importantă casă de modă.

Vezi și: VLAD, sezonul 1, episodul 13 integral


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies