ASTAZI la PROTV ai fotbal si comedie! Liverpool - Villarreal incepe de la ora 22:00

Citeste mai mult despre: comedie, fotbal, program, ProTV,
Data publicarii: 04 Mai 2016
Data actualizare: 05 Mai 2016
JOI seara, incepand cu ora 20:00, PRO TV aduce comedia si fotbalul in casele tuturor romanilor! Personajele din Las Fierbinti si Atletico Textila vin cu o noua serie de peripetii, iar seara continua cu fotbalul adevarat de pe Anfield Road, disputa dintre Liverpool si Villarreal din Europa League.

De la ora 20:00, Robi se reprofileaza in noul episod Las Fierbinti, Aspirina si Gianina promovandu-l drept facator de minuni si vindecator. Seria de incantatii si vindecari miraculoase se va desfasura si in fata Dalidei, care nu e asa usor de convins. Insa concluzia Aspirinei este clara: “Nici nu stii ce bucuroasa sunt ca avem si noi un vindecator adevarat in sat!”.

Atletico Textila vine, de la 21:00, Popa Ilie primeste o vizita care nu-i aduce o veste prea buna: este, din nou, mult sub media vanzarilor estimate la biserica. Presat de conducerea bisericii, trebuie sa treaca la actiuni serioase de marketing, astfel incat sa intre din nou in graficele estimate. Insa, in stilul specific, va reusi mai mult sa complice situatia.

De la 22:00, gazonul de pe Anfield Road ii va gazdui pe Liverpool si Villarreal, in returul din Europa League. Dupa un meci tur in care echipa lui Marcelino Garcia Toral a reusit sa marcheze singurul gol din cele 90 de minute, emotiile jucatorilor cresc, pe masura ce se apropie finala Europa League.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies