Jojo, imbracata in 7.000 de perle naturale. "M-am simtit incredibil de feminina si de speciala!" FOTO

Jojo, imbracata in 7.000 de perle naturale. M-am simtit incredibil de feminina si de speciala! FOTO
Data publicarii: 26 Ianuarie 2012
Data actualizare: 26 Ianuarie 2012
Jojo a purtat o rochie de mireasa cu peste 7.000 perle naturale, cusute manual, tinuta urmand sa fie atractia evenimentului Expo Ideal Mariaj, care se va desfasura la Romexpo, in perioada 27 - 29 ianuarie.

Rochia, in valoare de peste 50.000 lei, este purtata de Jojo pe coperta celui mai recent numar al revistei Ideal Mariaj.

"M-am simtit incredibil de feminina si speciala in tinuta cu 7.000 de perle naturale. Felul in care rochia a fost conceputa, fiecare detaliu in parte, alegerea materialelor si cusatura minutioasa a mii de perle au transformat rochia-randunica intr-una dintre cele mai speciale pe care am avut privilegiul sa le port vreodata", spune actrita de la "Serviciul Roman de Comedie" intr-un interviu acordat pentru numarul 34 al revistei Ideal Mariaj, care va fi lansata la Expo Ideal Mariaj.

Realizarea rochiei a pornit de la un concept Ideal Mariaj, al carei fashion editor este Iulia Albu si a fost executata in atelierele Marithe. Cele 7.000 de perle pe care le contine provin din Marea Rosie, iar broderia lor manuala a fost realizata in trei luni.

MEDIAFAX
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies