JOKER, lider în cinematografele de la noi. Ce încasări a avut filmul la debutul în România

JOKER, lider în cinematografele de la noi. Ce încasări a avut filmul la debutul în România
JOKER spune povestea lui Arthur Fleck, care devine Joker. FOTO: Vertical Entertainment
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Octombrie 2019
Data actualizare: 29 Octombrie 2019
Românilor le-a plăcut filmul JOKER, iar asta se vede din încasările generate de pelicula lui Todd Phillips în weekend-ul lansării.

Povestea lui Arthur Fleck, un bărbat cu probleme mintale care devine ticălosul Joker din Universul DC Comics, a fost savurată de 96.830 de spectatori din România în primele 3 zile de proiecții.

JOKER devine astfel lider al box-office-ului, cu peste 2,11 milioane de lei încasați din plata biletelor. Filmul a avut lansarea oficială în cinematografele de la noi la 4 octombrie 2019. 

Filmul îl are în rolul principal pe Joaquin Phoenix, care a făcut sacrificii mari pentru a-l juca pe Joker. Într-un interviu, actorul declara că una dintre cele mai mari provocări de la filmări a fost să imite râsul bolnav al unui om cu grave probleme mintale. 

Pe lângă faptul că a fost nevoit să slăbească 24 de kilograme pentru acest rol, Joaquin Phoenix recunoaște că personajul a fost o adevărată provocare și din punct de vedere emoțional. Vezi AICI cum s-a pregătit pentru acest rol.

„De multe ori am empatizat cu el, i-am înțeles motivația, însă în același timp am fost oripilat de acțiunile sale. Interpretarea acestui personaj a fost o încercare grea pentru mine ca actor și sunt sigur că spectatorii vor simți această provocare în special pentru ideile preconcepute pe care le au despre Joker, pentru că în lumea lui fictivă, la fel ca în lumea reală, nu există răspunsuri simple”, mărturisește actorul.

Vezi trailerul AICI!

JOKER, distribuție impresionantă

Alături de Joaquin Phoenix, din distribuția filmului mai fac parte Robert DeNiro, Zazie Beetz (Deadpool 2), Frances Conroy (serialul American Horror Story), Marc Maron (serialul GLOW), Bill Camp (Molly’s Game), Glenn Fleshler (serialul Billions), Shea Whigham (Kong: Skull Island), Brett Cullen (serialul Narcos), Douglas Hodge (Red Sparrow) și Josh Pais (Going in Style).

Vezi și VIDEO: Justin Bieber, rudă cu Ryan Gosling?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies