Jorge, la premiera serialului VLAD: „Ceva de mâncare aveți?”

Jorge, la premiera serialului VLAD: Ceva de mâncare aveți?
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Februarie 2019
Data actualizare: 21 Februarie 2019
A suferit mult la FERMA, dar a recuperat la evenimentul de gală de joi seară. Jorge s-a declarat impresionat de toată munca depusă pentru realizarea serialului VLAD.

Jorge s-a simțit ca la Hollywood la evenimentul de gală de joi seară, prilejuit de lansarea serialului VLAD. Cântărețul, care tocmai a ieșit din competiția de la FERMA, a pus ochii pe gustările servite la eveniment, niște delicatese în adevăratul sens al cuvântului în comparație cu meniul pe care l-a avut în fermă. 

Ceva de mâncare aveți, că eu am făcut foamea la Fermă? De-aia am venit. Eu am venit să mănânc. Mă simt foarte bine, cred că asta e prima mea apariție la Hollywood. Îmi place mult și vă felicit pentrru toată această desfășurare de forțe, felicitări tuturor celor care au pus în practică și flmul și această seară frumoasă. Abia aștept să văd, sunt foarte curios”, a spus Jorge la intrarea în sală, pentru a vedea primul episod din serial.

Jorge a fost și el asaltat de fanii săi, cu care a făcut poze și selfie-uri.

Serialul VLAD debutează luni, 25 februarie, la PRO TV, la ora 20.30. Citiți mai multe știri despre actorii din distribuția serialului VLAD pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram. 

Citește și: Ce a spus soția lui Jorge când l-a văzut în cadă cu Miss România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies