"Jos Palaria" cu romani de succes din afara tarii, la ProTv International

Jos Palaria cu romani de succes din afara tarii, la ProTv International
Data publicarii: 10 August 2009
Data actualizare: 10 August 2009
Monica Dascalu ii invita pe romanii stabiliti in strainatate sa ia parte la campania \"Jos Palaria\", care incepind din acest weekend devine ...internationala!

In fiecare simbata de la orele 17.20, prezentatoarea Stirilor ProTv de la ora 17.00 si a emisiunii „Weekend cu Monica Dascalu” ii invita si le prezinta telespectatorilor ProTv International o multime de story-uri si tot atitea motive sa fie mindri ca sint romani, indiferent in ce colt al lumii s-ar afla.

Fiecare saptamina va insemna la ProTv International o noua poveste de viata,  un alt nume romanesc de care se leaga o reusita dincolo de granitele Romaniei si un alt exemplu pozitiv prin care traditiile si obiceiurile romanesti sint pastrate si promovate in societati diferite.

„Indiferent de tarile in care traiesc, romanii simt, iubesc si gindesc romaneste. Toti cei care reusesc sa devina repere sociale inafara tarii noastre merita consideratia noastra si un adevarat Jos Palaria! Pe ei vrem sa ii aducem in fiecare simbata in casele oamenilor cu tot ceea ce inseamna romanesc 100%, la ProTv International”, spune Monica Dascalu, care acum in timpul verii a parasit studioul emisiunii si a filmat afara in parc pentru noul proiect „Jos Palaria”. 

Marinela Aldea, profesor de limba romana in Finlanda, care ii invata pe finlandezi poezii scrise de Mihai Eminescu, Alex Radu care a fost admis la 12 universitati de prestigiu din America si a ales sa studieze la Harvard, Livia Nita Bonansea care face design de avioane in Italia sau Dora Fulea care promoveaza Romania prin agentia de turism pe care a deschis-o in SUA, sint doar citiva dintre cei care vor fi prezentati de Monica, in fiecare simbata, de la orele 17.20 (ora Romaniei), la ProTv International.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!