Jucătorii României se pregătesc deja pentru meciul de duminică, împotriva Serbiei! De la 16:00, la PRO TV

Jucătorii României se pregătesc deja pentru meciul de duminică, împotriva Serbiei! De la 16:00, la PRO TV
Data: 12 Octombrie 2018
1.9 milioane de români s-au bucurat de victoria naționalei la PRO TV! Jucătorii României se pregătesc deja pentru meciul de duminică, împotriva Serbiei!

Joi seara, echipa antrenată de Cosmin Contra a reușit să obțină victoria promisă tuturor suporterilor în minutul patru al prelungirilor, după ce Lituania egalase în minutul 90.

Toată România a văzut România ieri seară la PRO TV! La nivel național, aproximativ 1.9 milioane de români au urmărit fiecare fază de pe teren, iar la ora 21:52,în minutul de aur, peste 2.3 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV. La nivelul publicului comercial, PRO TV a obținut 10.7 puncte de rating și 34.6% share, spre deosebire de televiziunea clasată pe locul secund, cu cifre de aproape trei ori mai mici: 3.9 puncte de rating și 12.6% share. Imediat după meci, peste 1 milion de români la nivel național au urmărit și rezumatul din studio al celor mai importante faze ale meciului.

Duminică, de la 16:00, România întâlnește Serbia în direct la PRO TV

Pentru România urmează meciul cu Serbia de pe Arena Națională. Pe stadion sunt așteptați peste 40 000 de suporteri.

Partida se va disputa duminică, la ora 16:00, iar miza pentru echipa lui Contra este locul 1 în grupa din Nations League.

Toată România vede România!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO