"Județe la stăpân", un reportaj de Paul Angelescu, duminică, la România, te iubesc!

Județe la stăpân , un reportaj de Paul Angelescu, duminică, la România, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!,
Data publicarii: 29 Aprilie 2022
Data actualizare: 29 Aprilie 2022
Duminică, la România, te iubesc!, Paul Angelescu prezintă un nou episod din seria Județe la stăpân.

Județul Tulcea este una dintre zonele cu cel mai mare potențial din România. Delta, Dunărea, zecile de mii de hectare de sol fertil, resursa piscicolă, potențialul turistic și peste un miliard de euro puși la bătaie de Comisia Europeană strict pentru dezvoltarea acestei regiuni unice în lume trebuiau să transforme județul într-unul dintre cele mai dezvoltate din România. Lucrurile arată bine pe hârtie și mai ales la tăierea de panglică.

În aprilie 2019, guvernul și consiliul județean au inaugurat, cu mare fast, Bursa de Pește de la Tulcea. Însă de la inaugurare și pâna în prezent investiția nu a mai funcționat. Câteva camere au fost transformate în birouri pentru angajații agenției pentru pescuit și doar atât. Clădirea este în rest părăsită.

Săptămâna aceasta comisia europeana a confirmat că investițiile guvernului nu sunt eligibile și nu vor fi decontate, iar banii europeni vor trebui înapoiați. Din păcate, nu este singurul loc din județ unde au fost făcute cheltuieli fara ca banii să aducă plus valoare regiunii. 

În 2016, aeroportul Delta Dunării, deținut de Consiliul Județean Tulcea, inaugura modernizarea pistei, un proiect de peste 60 de milioane de lei. Aeroportul urma să fie o poartă de intrare în Delta Dunarii. Care este situația în acest moment și în ce alte sectoare din județul Tulcea există probleme similare vedem duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!