Julia Roberts s-a ingrasat zdravan in timpul filmarilor de la “Mananca, roaga-te, iubeste!”

Julia Roberts s-a ingrasat zdravan in timpul filmarilor de la  Mananca, roaga-te, iubeste!
Citeste mai mult despre: Julia Roberts, best sellers, Javier Barden,
Data: 01 August 2010
Cel mai recent film al Juliei Roberts, “Mananca, roaga-te, iubeste!” (“Eat, Pray, Love”), care va avea premiera in Romania pe 15 octombrie, la Hollywood Multiplex, i-a adus celebrei \"pretty woman\" cateva kilograme in plus, deoarece asa i-o cerea personajul.

La inceputul filmului, care este ecranizarea best sellers-ului cu acelasi titlu al scriitoarei americane Elizabeth Gilbert, protagonista manaca tot timpul. Julia Roberts a dezvaluit ca trebuia sa mance pizza, paste si iar pizza, astfel incat la sfarsitul filmarilor din Italia frumoasa Julia ar fi putut manca fara niciun efort chiar si opt felii de pizza, una dupa alta.

Citește și

Noroc ca a urmat si partea a doua a actiunii din film, in India, - legata de viata spirituala -, si a treia, cand eroina isi intalneste iubirea in Indonezia, ca altfel “Pretty woman” ar fi ajuns de nerecunoscut.

In filmul inspirat de romanul de memorii care le-a facut sa viseze pe milioanele de cititoare din toata lumea, care l-au parcurs pe nerasuflate si care abia asteapta sa vada si transpunerea povestii pe marele ecran, Julia Roberts il are partener pe carismaticul Javier Bardem, sotul Penelopei Cruz.

Nu uita! Incepand cu 15 octombrie, la Hollywood Multiplex, ai intalnire cu fascinanta poveste a unei femei care a indraznit sa se redescopere – “Mananca, roaga-te, iubeste!” si nu uita sa fii tu insati.


 

FULLSCREEN
Julia Roberts s-a ingrasat zdravan in timpul filmarilor de la “Manaca, roaga-te, iubeste!”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies