Julia Roberts și-a surprins fanii. La cei 50 de ani, actrița a făcut pasul cel mare

28 Iunie 2018, 12:36

Julia Roberts și-a surprins fanii. La cei 50 de ani, actrița a făcut pasul cel mare
Julia Roberts într-o formă de excepție la frumoasa vârstă de 50 de ani. Fără pic de machiaj, superstarul și-a urcat prima fotografie pe contul sau oficial de Instagram. Fanii s-au bucurat și au răsplătit-o cu un val de aprecieri.

Cunoscuta actriță și producătoare Julia Roberts face un pas important în "era" rețelelor de socializare. Recent Julia și-a deschis primult cont de Instagram oficial în care și-a urcat deja prima poză, spre deliciul fanilor. Fără pic de machiaj și într-o formă excepțională, superstarul de la Hollywood a primit aproximativ 80 de mii de aprecieri.

Câștigătoarea titlului Oscar a urcat o poză pe rețeaua de socializare cu textul "Hello" la care a adăugat și un emoticon care ilustrează un soare. Vedeta a afișat un zâmbet senin, cel cu care ne-a obișnuit de-a lungul anilor. De asemenea actrița are un corp bine tonifiat și se observă că este într-o stare foarte bună, atât din punct vedere fizic cât și psihic.

 

Hello☀️

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Cu toate acestea, actrița și-a dezactivat opțiunea de a primi comentarii pe noul cont de Instagram însă Twitter-ul vedetei a fost invadat de mesaje în care fanii au felicitat-o pentru pasul măreț. 

"Julia Roberts și-a făcut în sfârșit cont de instagram, iar asta e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată" a scris un fan pe pagina de Twitter a vedetei. O altă vedetă de la Hollywood a fost sfătuită să facă pasul cel mare "Dumnezeule! Julia Roberts și-a deschis un cont de Instagram. Jennifer Anistor, tu ești următoarea, te rugăm!"

Julia Roberts este una dintre cele mai apreciate vedetele de la Hollywod. A fost prezentă de 12 ori în topul celor mai frumoase femei conform revistei People și numită cea mai profitabilă actriță din istoria modernă a cinematografiei.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO