Julianne Moore: "Copiii mei nu îmi vor vedea filmele"

Julianne Moore: Copiii mei nu îmi vor vedea filmele
Data: 11 Noiembrie 2008
Julianne Moore, cea care joacă alături de Nicholas Cage în filmul Capcana viitorului, difuzat de Pro Tv, joi, 13 noiembrie, de la orele 20:30, a mărturisit că cei doi copii ai săi nu au văzut niciunul dintre filmele în care a jucat.

Caleb, în vârstă de 10 ani şi Liv, de numai 6 ani, copiii actriţei cu regizorul Bart Freundlich, nu şi-au exprimat interesul de a vedea niciunul dintre filmele mamei lor, iar Moore este sigură că nici pe viitor cei doi nu vor fi interesaţi de viaţa sa profesională.

"Vreau să fie preocupaţi de propriile vieţi şi realizări, nu de mine. Eu sunt mama lor şi atât, nu o actriţă care să discute cu ei despre reuşitele profesionale. Nu mă interesează dacă vor aprecia munca mea, vreau să le pese doar de dragostea mea necondiţionată", a mărturisit actriţa în vârstă de 47 de ani.

În cadrul aceluiaşi interviu pentru un site american vedeta a vorbit şi despre momentul în care a hotărât să renunţe la fumat. "Am început să văd lucrurile mai clar după ce am împlinit 30 de ani.Am realizat atunci că mă foloseam de ţigări pentru a-mi masca nefericirea. Momentul în care am luat această hotărăre m-a readus la viaţă", a completat îndrăgita actriţă.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO