Julio Iglesias Jr. și Charisse Verhaert se despart după 17 de ani de iubire

Julio Iglesias Jr. și Charisse Verhaert se despart după 17 de ani de iubire
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Februarie 2021
Data actualizare: 12 Februarie 2021
S-au îndrăgostit în 2004 și timp de 17 ani au format unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din Spania. Vorbim despre Julio Iglesias Jr., fiul celebrului Julio Iglesias, și fotomodelul belgian Charisse Verhaert.

Nu doar lui Enrique Iglesias îi plac blondele cu picioare interminabile și siluetă de fotomodel. O blondă la fel de frumoasă ca Anna Kournikova l-a cucerit în 2004 și pe Julio Iglesias Jr. Cei doi s-au căsătorit în 2012 în cadrul unei ceremonii intime, ce a avut loc în localitatea Aldea del Fresno, din apropiere de Madrid.

Julio Iglesias Jr. și Charisse Vehaert s-au căsătorit în 2012 (foto: Getty Images)

Deși au pozat mereu în perechea perfectă, Julio Iglesias Jr. și Charisse Verhaert au decis să se separe după 17 ani de relație, anunță publicația Hola. Se pare că fotomodelul belgian a depus actele de divorț, iar Julio Jr. a confirmat despărțirea pentru publicația menționată mai sus. “Da, este adevărat că ne-am despărțit”, a declarat artistul, care nu a dorit să facă alte comentarii pe acest subiect. 

Apropiații cuplului spun că aceștia aveau probleme și că mariajul lor nu mai putea fi salvat. Charisse a depus actele de divorț în august 2020, iar acum cei doi au de împărțit mai multe bunuri, dar și custodia cățelului lor, pe nume Molly. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Tsuki & Zasami au fost ca la ei acasă în Rogue Company - Facem Level (Gen Session) – episodul 17

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!