Juratii de la "The Voice Kids" au fost cuceriti pe loc. O fetita a interpretat superb piesa "Boulevard Of Broken Dreams"

Juratii de la The Voice Kids au fost cuceriti pe loc. O fetita a interpretat superb piesa Boulevard Of Broken Dreams
Data publicarii: 29 Februarie 2016
Data actualizare: 29 Februarie 2016
O concurenta a facut senzatie la auditiile pe nevazute din "The Voice Kids" Olanda, cu o interpretare superba a piesei "Boulevard Of Broken Dreams".

Micuta Maya a reusit sa ii faca pe cei antrenori sa-si intoarca scaunele din primele secunde in care au ascultat-o si, desi a interpretat o piesa extrem de dificila a celor de la Green Day, antrenorii si-au dorit-o in echipa lor si au incercat sa o convinga sa ii aleaga.

Toti trei s-au ridicat in picioare pe parcursul interpretarii si au ascultat atenti timbrul vocal al fetei, dar s-au bucurat si de interpretarea fara cusur a micutei. 

Maya a fost aplaudata in picioare si de cei din public, iar auditia lui cu siguranta ca i-a cucerit rapid pe toti cei prezenti. 

Fetita a trecut cu brio de etapa auditiilor pe nevazute si a mers mai departe in concurs cu Ilse, jurata "The Voice Kids" Olanda.

La Vocea Romaniei - Junior, vocile noii generatii dau tonul unei super competitii! inscrierile au inceput, pe vocearomaniei.protv.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!