Jurnalistul Richard Kay, prieten al Dianei, a dezvăluit de ce Prințesa l-a tratat mereu pe Harry „preferențial"

Jurnalistul Richard Kay, prieten al Dianei, a dezvăluit de ce Prințesa l-a tratat mereu pe Harry preferențial
Citeste mai mult despre: printesa Diana, Lady Di, printul Harry,
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Octombrie 2018
Data actualizare: 20 Octombrie 2018
Diana a fost o mamă iubitoare pentru ambii copii, însă jurnalistul Richard Kay, un apropiat al Prințesei, a declarat pentru MSN că Lady Di a simțit mereu că „e nevoită" să îi arate mai multă afecțiune lui Harry și să îl trateze „preferențial".

Foto: Getty / Instagram 

Jurnalistul a vorbit deschis într-un interviu televizat despre prietena sa, Prințesa Diana, dar și despre relația specială pe care aceasta a avut-o cu fiul ei mai mic, Harry.

„Îi adora pe amândoi, însă știa că William are parte de o atenție deosebită, în calitate de viitor rege, așa că a simțit mereu că trebuie să compenseze asta arătându-i mai multă dragoste lui Harry. Simțea că doar așa poate repara cumva faptul că William are parte de atenția tuturor, iar Harry stă într-un con de umbră.”, a spus Kay. 

De asemenea, Kay a mai menționat că Diana simțea că Regina îl preferă, la rândul ei, pe William, și că îl tratează cu foarte mare răceală pe Harry. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Essa foto é icônica ????????#princeharry #princessdiana

A post shared by The Windsors (@familia_real_britanica_) on

„Harry i s-a plâns mamei sale într-o zi că de fiecare dată când o vizita pe Regină la Clarence House, aceasta vorbea doar cu William și îl ruga mereu doar pe William să stea lângă ea. Harry îi spunea mereu mamei sale că nu e drept. Îl afectau foarte mult vizitele la Clarence House. Și Diana era la fel de afectată când îl vedea pe Harry atât de nefericit.”, a precizat jurnalistul. 

Diana a avut ulterior o discuție cu Regina, în care i-a explicat că nu îi place că îl tratează astfel pe Harry. Regina, la rândul ei, i-a explicat Dianei că William e viitorul Rege al Angliei, nu Harry.

Prinţul William este al doilea în linia de succesiune pentru tron, după tatăl lui, Prinţul moștenitor Charles (69 de ani). De cealaltă parte, Harry este al şaselea în linia de succesiune la tron, după tatăl lui, Prinţul Charles, fratele lui, Prinţul William, şi copiii acestuia, prinţul George (5 ani), prinţesa Charlotte (3 ani) şi prinţul Louis, născut în 23 aprilie, anul acesta.

Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident de circulaţie, în 1997.

Avea doar 36 de ani. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies