Justin Bieber a mărturisit că a înșelat-o pe Hailey, înainte să o ia de soție

Justin Bieber a mărturisit că a înșelat-o pe Hailey, înainte să o ia de soție
Citeste mai mult despre: Justin Bieber, hailey baldwin,
Data publicarii: 17 Februarie 2020
Data actualizare: 18 Aprilie 2020
Cântărețul de 25 de ani Justin Bieber a vorbit recent despre viața sa amoroasă de dinainte de căsătoria cu Hailey Baldwin.

Artistul de 25 de ani a vorbit recent, într-un interviu, despre începuturile sinuoase ale relației sale cu soția sa actuală, Hailey Bieber. 

Citește și: Hailey i-a cumpărat lui Justin Bieber o înghețată pe băț de 10.000 de dolari. Cum arată cadoul

Conform FoxNews, Bieber a dezvăluit că atunci când el și Hailey au început să iasă împreună, el a avertizat-o că nu poate să îi fie credincios.

”Înainte de turneu, i-am spus: Ascultă, încă sufăr și încă încerc să îmi găsesc drumul în viață, așa că nu sunt pregătit să îmi iau un angajament față de tine... Nu vreau să spun ceva și să fac exact opusul”.

”Eram într-un punct în care mai făcusem asta în viață și voiam să fiu cinstit cu ea. Nu sunt pregătit să fiu doar cu tine, i-am spus”. 

Bieber a explicat apoi motivul pentru care nu era pregătit să-și asume relația. 

”Cred că sufeream încă din cauza relației mele anterioare”, a mărturisit el, referindu-se la idila sa cu Selena Gomez, de care s-a despărțit cu puțin timp înainte să se afișeze cu Hailey.

Totuși, după ce a realizat că o face să sufere pe Hailey, Bieber și-a schimbat atitudinea. ”Doar că ea mă iubea și suferea când mă vedea cu alte persoane. Acestea fiind spuse, a făcut și ea lucruri care m-au rănit. Eu am rănit-o, ea m-a rănit pe mine”. 

Bieber a dezvăluit că, atunci când a plecat în turneu, el și Hailey au întrerupt relațiile. Într-un final, s-au împăcat, iar în la finalul lui 2018, s-au căsătorit.

Foto: Profimediaimages.ro

Pe protvplus.ro, poți viziona gratuit toate emisiunile preferate.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies