Justin Bieber, abstinent un an după ce s-a despărțit de Hailey. „M-am dedicat lui Dumnezeu”

Justin Bieber, abstinent un an după ce s-a despărțit de Hailey. M-am dedicat lui Dumnezeu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Februarie 2019
Data actualizare: 08 Februarie 2019
Nu arată el a sfânt, dar uneori ia decizii care îl plasează printre cei mai evlavioși oameni de pe Pământ. Justin Bieber a dezvăluit că s-a abținut de la sex vreme de un an, în perioada în care a fost despărțit de Hailey Baldwin.

Cântărețul și compozitorul canadian Justin Bieber a declarat că a găsit o cale de a se „reconecta cu Dumnezeu” în perioada în care a suferit ca un câine după ce s-a despărțit de Hailey Baldwin. Starul și actuala lui soție, modelul Hailey Baldwin, au avut o scurtă relație în perioada 2015-2016, iar despărțirea l-a afectat cel mai mult pe cântăreț.

Acesta a declarat într-un interviu acordat revistei Vogue că a renunțat să mai aibă relații intime vreme de un an după această dramă sentimentală. Cântărețul a dezvăluit că avea o problemă cu sexul, pe care îl vedea ca pe un viciu. Pentru a se dezbăra de acest obicei, care nu-i aducea nicio plăcere, artistul a luat o decizie categorică.

„Cred că sexul poate provca multă durere. Uneori, oamenii au relații intime fiindcă nu se simt suficient de buni. Pentru că se subevaluează. Femeile fac asta și bărbații fac asta. Voiam să mă dedic din nou lui Dumnezeu în acest fel, deoarece chiar simțeam că era mai bine pentru sufetul meu. Și cred că Dumnezeu m-a binecuvântat cu Hailey, drept răsplată”, a dezvăluit artistul.

În iunie 2018, Justin s-a împăcat cu Hailey, însă „postul” său negru a luat sfârșit abia după ce au fost uniți oficial în fața preotului. În noiembrie 2018, cei doi au confirmat că s-au căsătorit, după ce și-au dat seama că sunt suflete-pereche. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on


Justin Bieber este un om foarte credincios, el fiind crescut de mama lui în tradiția creștină. Bieber s-a descris drept un aderent al Creștinătății, care comunică cu Divinitatea prin intermediul rugăciunilor

Cântărețul a mai avut relații cu scântei cu actrița și cântăreața Selena Gomes. Cei doi s-au despărțit în 2012, după doi ani de relație, pentru a se împăca la câteva săptămâni după ceartă. Și-au spus adio în ianuarie 2013, pentru a se împăca din nou în același an. De atunci și până în martie 2018, când s-au despărțit definitiv, s-au tot împăcat și certat, spre disperarea celor din anturajul lor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!