Justin Bieber l-a provocat pe Tom Cruise la o luptă în cușcă. Ce răspuns a primit

Justin Bieber l-a provocat pe Tom Cruise la o luptă în cușcă. Ce răspuns a primit
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Iunie 2019
Data actualizare: 15 Iunie 2019
Justin Bieber (25 de ani) fie se plictisește teribil, fie duce lipsă de publicitate. Altfel nu se explică provocarea lansată legendarului actor Tom Cruise.

Lui Justin Bieber îi plac misiunile imposibile, dar nu doar cele care rulează la cinema. Cântărețul vrea să fie și el star într-una dintre ele, așa că s-a gândit să-l provoace pe Tom Cruise la o luptă de arte marțiale mixte, în cușcă. Anunțul, lansat pe Twitter, a fost intens comentat de internauți.

„Vreau să-l provoc pe Tom Cruise la luptă în octogon. Tom, dacă nu accepți lupta asta înseamnă că ți-e frică și nu vei trece niciodată peste asta. Cine e dispus să intre în luptă? @danawhite?”, a scris Justin pe Twitter.

UPDATE - Justin Bieber: „Am glumit”

La câteva zile de la provocarea lansată în online, Justin Bieber a revenit cu precizări. Cântărețul a declarat că a glumit când l-a provocat pe Tom Cruise. Gluma nesărată a lui Bieber a provocat un val imens de alte glume amuzate în mediul online. Oameni din diverse domenii de activitate au început să provoace la „luptă” persoane cu 31 de ani mai în vârstă decât ei. Diferența de vârstă dintre  Bieber și Tom Cruise este fix 31 de ani.
 


Dana White este actualul președinte al Ultimate Fighting Championship (UFC), cea mai mare organizație de arte marțiale mixte (MMA) din lume. Justin Bieber l-a informat, prin acest Tweet, că nu glumește și că vrea ca UFC să se ocupe de organizarea meciului.

Citește și: Justin Bieber, acuzat că a provocat un dezastru ecologic în Islanda

Tom Cruise nu i-a răspuns lui Bieber, însă fanii de pe rețelele sociale și-au imaginat cum ar fi reacționat actorul.

Justin Bieber, răspuns de la Conor McGregor

Provocarea cântărețului a fost luată în serios de luptătorul MMA Conor McGregor. Irlandezul a scris pe Twitter că firma sa de organizare evenimente sportive se poate ocupa de pregătirea acestei lupte.

„Dacă Tom Cruise este suficient de bărbat ca să accepte această provocare, McGregor Sports and Entertainment va găzdui înfruntarea. Are Cruise vâna să lupte, așa cum o face în filme. Rămâneți pe fir ca să aflați!”, a scris McGregor pe Twitter.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies